duminică, decembrie 3, 2023
ACTUALITATEVIN LEGIONARII! Un articol din Hotnews agită „pericolul neo-legionar” înainte de alegeri

VIN LEGIONARII! Un articol din Hotnews agită „pericolul neo-legionar” înainte de alegeri

Posibila surpriză a alegerilor parlamentare de duminică, 6 decembrie, ar putea să fie constituită de către partidul AUR, scrie Clarice Dinu pe hotnews.ro.

Într-o analiză intitulată „Ultimele calcule ale partidelor înainte de alegeri: marea necunoscută și o posibilă surpriză a parlamentarelor de duminică”, jurnalista scrie că formațiunea AUR este cotată de unele sondaje ca trecând pragul electoral și menționează că „are printre susținătorii activi organizații neo-legionare cum ar fi Frăția Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruintă, condusă de Dan Ciprian Grăjdeanu”.

De asemenea, fostul redactor-șef de la Gândul notează că partidul AUR are „un discurs naționalist spre extrem” și că unul dintre liderii săi a participat anul trecut la incidentele de la cimitirul de la Valea Uzului, „ alături de reprezentanți ai mai multor organizații neo-legionare”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Reamintim că și influencerul progresist, Lucian Mîndruță, a agitat zilele trecute aceeași temă a „neo-legionarismului” care ar fi „în ascensiune în România”.

De altfel, tactica asocierii mișcărilor conservatoare locale cu legionarismul sau mai nou Rusia, este o tactică veche a mass-mediei progresiste. Încă de la alegerile europarlamentare din 2014, candidatul independent Iulian Capsali a fost și el acuzat de legături ba cu „legionarii”, ba cu „Rusia”.

Acum patru ani, formațiunea lui Marian Munteanu, ANR, a fost acuzată de „neo-legionarism”, fostul lider al studenților fiind virulent atacat pe acest subiect.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În același mod s-a procedat și în privința Coaliției pentru Familie, despre care s-a scris ba că este „neo-legionară”, ba că este sub influența Rusiei sau a americanilor.

Niciuna dintre aceste acuzații nu a fost demonstrată.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Apoi voua adevarul va dispace, pentru ca se pare ca si voi faceti parte din aceiasi ciorba neolegionara…si conservatoare . De ce in Romania nu se poate conservator fara sa fi si legionar , pentru ca fratia legionara sa bagat in toate ce tine de nationalism……Exista partide conservatoare care nu sunt legionare dar in afara parlamentului, ca nu sunt si nationaliste…Tot ce se spune de Hot News despre AUR este adevarat…Asta e…Romania este impartina intre cele doua extreme …conservatori-neolegionari versus pregresisti neo marxisti pro LGBT…..la care mai adaugam partidele clasice burghezo-ciucoiesti PNL, si hotomanii de la PSD….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate