miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEPolonia anunță că este pregătită să „găzduiască” arme nucleare americane. S-a propus...

Polonia anunță că este pregătită să „găzduiască” arme nucleare americane. S-a propus și înființarea unui nou centru de comandă

Vicepremierul Poloniei, Yaroslav Kaczynski, susține că acest stat este pregătit să „găzduiască” arme nucleare americane, pentru a face față amenințărilor venite din partea Rusiei, anunță Newsweek.

Oficialul Poloniei crede că este necesar ca SUA să crească numărul soldaților americani în Europa de la 100.000 la 150.000, iar trupele să fie dislocate exact la granițele cu Rusia, menționează sursa citată. Kaczynski reafirmă ce a solcitat, de fapt, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, inclusiv ca NATO să trimită arme Ucrainei, pentru conflictul militar declanșat de Rusia.

Oficialii Rusiei, inclusiv prin vocea președintelui Putin, au avertizat toate statele ce consecințe ar putea avea implicarea lor în războiul cu Ucraina.

Cu toate acestea, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anunțat că nu va trimite trupe militare în Ucraina, deoare nu face parte din acest conflict.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

NATO este de acord să întărească pozițiile pe flancul estic „pe uscat, în aer și pe mare”.

De asemenea, va desfășura patru noi grupuri tactice în Bulgaria, Ungaria, România și Slovacia. Alianța va avea în total opt grupuri tactice în țările baltice și în Polonia, menționează sursa citată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Deși NATO și-a exprimat poziția față de acest conflict militar, Kaczynski a criticat dur guvernul Germaniei deoarece nu se implică mai mult în susținerea Ucrainei, inclusiv prin măsuri de independență față de gazul rusesc.

„Nu trebuie să susținem în mod constant marea putere a Rusiei cu miliarde de taxe de achiziție de energie. Acest lucru este inacceptabil din punct de vedere politic și moral. Trebuie să se oprească și Germania ar trebui să ia în sfârșit o poziție clară în această chestiune”, a declarat viceprimerul Yaroslav Kaczynski, citat de sursa menționată.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE