luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATESUA | Fostul medic de la Casa Albă, care i-a avut grijă...

SUA | Fostul medic de la Casa Albă, care i-a avut grijă pe Bush, Obama și Trump, deplânge starea în care se află Joe Biden: Vorbim de un declin clar al capacității sale cognitive. Comportamentul confuz ar trebui să alarmeze fiecare american

Reprezentantul Ronny Jackson nu este doar un membru al Congresului din Texas, el este și medic.

Acesta a servit ca medic la Casa Albă sub foștii președinți George W. Bush, Barack Obama și Donald Trump. Astfel, el a văzut direct rigorile slujbei de președinte și impactul pe care ceasta îl are asupra președinților de la Washington.

„Am fost medic la Casa Albă pentru trei președinți ai SUA și vă pot spune că ceva nu este în regulă cu starea cognitivă a lui Joe Biden”, a spus Jackson într-o postare recentă pe Facebook. Și în iunie 2021, medicul s-a referit la „un declin clar al capacității cognitive a lui Biden.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Are aproape 80 de ani! Totuși, semnele slăbirii sale asupra realității, incapacitatea lui de a se concentra sau de a vorbi coerent și fața sa adesea confuză ar trebui să ne alarmeze pe toți. Nu pe republicani, nu pe democrați, ci pe fiecare american în parte.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În timp ce mass-media continuă să ignore numeroasele exemple ale capacității cognitive scăzute a domnului Biden, o privire asupra ultimelor 10 zile ar trebui să stârnească interes de peste tot.

Cazurile de confuzie pot părea a fi exemple minore, dar luați în considerare ce s-a întâmplat în cele 15 luni în care Joe Biden a fost președinte: criminalitatea și inflația au crescut, benzina a depășit acum 4,14 dolari pe galon; președintele a supravegheat o retragere greșită din Afganistan; criza de la granița cu SUA se agravează și este pe cale să explodeze“, a spus Ronny Jackson, conform Daily Wire.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE