duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Un eurodeputat polonez a răbufnit în Parlamentul European: Polonia arată...

VIDEO | Un eurodeputat polonez a răbufnit în Parlamentul European: Polonia arată lumii diferența dintre migranți și refugiații efectivi. În loc să ne ajutați, voi continuați să-l plătiți pe Putin

Polonia a încercat să avertizeze Parlamentul European că dependența UE de Rusia și resursele acesteia ar contribui la finanțarea obiectivelor nefaste ale Rusiei, a declarat europarlamentarul Solidarity Poland Patryk Jaki, în timpul unui discurs în Parlamentul European.

„În loc să suspendați acordurile cu Putin, ați luat-o pe Polonia! Am numărat. Patruzeci și una de dezbateri și rezoluții au vizat Polonia în timpul acestui mandat. Pentru ce? Pentru, printre altele, refuzul de a accepta refugiați”, a spus el.

„În timpul invaziei Ucrainei de către Rusia, Polonia arată lumii diferența dintre migranți și refugiații efectivi”, a declarat Jaki și a subliniat că, în loc să ajute Polonia, UE îi plătea lui Putin 600 de milioane de euro pe zi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a subliniat că Putin ucide oameni în fiecare zi folosind acești bani și că singura rezoluție de sancțiuni planificată nu vizează Rusia, ci Polonia.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Astăzi, Platforma Civică (PO) a încercat să-mi oprească discursul în Parlamentul European. Nu sunt surprins pentru că ar trebui să se înființeze o comisie de investigație în Parlamentul European, care să-i găsească pe cei responsabili pentru finanțarea europeană a războiului Rusiei. 600 de milioane de euro vin din UE către Putin în fiecare zi. Între timp, Germania și Platforma Civică impun sancțiuni asupra Poloniei”, a scris el pe Twitter.

Jaki a criticat și politica germană: „Europa a plătit deja pentru aroganța și lipsa de previziune germană sub forma a două războaie mondiale. Acest lucru nu se poate întâmpla a treia oară.”

El a menționat că mulți au crezut că Ucraina va cădea după două zile. Între timp, Ucraina se luptă deja de două săptămâni.

„Deci, căștile voastre au sosit după 12 zile, au ajuns în sfârșit în Ucraina. Bine ați făcut!” a mai spus polonezul.

Europarlamentarul se referea la declarația șocantă a Germaniei din ianuarie, în care Berlinul a promis că va trimite 5.000 de căști armatei ucrainene. Pe 26 februarie, Germania și-a schimbat abordarea cu privire la trimiterea de arme în Ucraina și, după critici grele, cancelarul Olaf Scholz a anunțat într-un final sprijinul pentru forțele Ucrainei împotriva Rusiei, potrivit Remix News.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate