sâmbătă, iulie 20, 2024
RECOMANDĂRITrei ani de R3media. Vă mulțumim tuturor!

Trei ani de R3media. Vă mulțumim tuturor!

Pe 6 septembrie, publicația noastră, R3media, a împlinit trei ani de existență.

Au fost trei ani intenși, cu problemele binecunoscute, pe care iată, cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru, al cititorilor, i-am trecut cu bine.

În doar trei ani, porniți la drum cu resurse materiale minime, am reușit să creștem constant, pe toate planurile.

Pe plan jurnalistic, am reușit câteva performanțe notabile: Am descoperit și am atras atenția, în premieră națională, despre proiectul „noilor buletine”. Subiectul a căpătat o atenție națională și în urma protestelor din societate, tot R3media anunțat că „tricolorul s-a întors pe buletin” și că noile cărți de identitate nu vor fi ideologizate.

R3media a avertizat, în premieră națională, asupra unui proiect de lege nociv, prin care Guvernul ar primi puterea să cenzureze mediul online, folosindu-se de CNA. Din păcate, proiectul a fost adoptat și este folosit împotriva presei online.

R3media a reușit să determine un ong pro-homosexualitate să retracteze o minciună monstruoasă pe care a lansat-o în spațiul public: aceea că aproape 900.000 de români ar fi în această categorie. După demonstrarea irefutabilă a falsului propagat de această asociație, ong-ul a șters comunicatul cu minciuna.

O altă realizare notabilă este încrederea pe care ne-a oferit-o domnul președinte al Academiei Române, prof. Ioan Aurel Pop, care ne-a făcut onoarea de a ne trimite spre publicare mai multe texte (aici, aici, aici și aici) în exclusivitate.

În ciuda shadow-banning-ului evident la care am fost supuși, mai ales în ultimul an, am ajuns la aproape 38.000 de urmăritori pe pagina de facebook.

Pe Twitter (X) suntem probabil cel mai urmărit site conservator, cu aproape 1.000 de urmăritori, în condițiile în care abia în ultimele nouă luni am putut să fim liberi să ne dezvoltăm (Mulțumim Elon Musk!)

Citește și: Ioana Picoș: Presa liberă devine un lux, o raritate. Vă încurajez să sprijiniți platforma R3media

Cu siguranță suntem cel mai urmărit site de pe tiktok: acolo avem peste 19.300 de urmăritori și peste 250.000 de aprecieri.

Nu în ultimul rând, am lansat zilele trecute și canalul nostru de WhatsApp, unde primiți știrile direct pe telefon.

Am reușit să fim atacați și de pro-occidentali și de pro-ruși, ceea ce înseamnă că ne facem datoria cu obiectivitate.

Ar fi multe de scris, dar puteți consulta și alte date de bilanț, aici.

Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim tuturor colaboratorilor din trecut și din prezent, donatorilor și celor care ne susțin sau ne-au ajutat într-un mod sau altul.

Așadar, mulțumim (într-o ordine aleatorie) Raluca, Bogdan, Liviu, Oana, Corina, Oana, Dan, Lucian, Paul, Sorin, Cătălin, Andi, Lucian, Marius, Dinu, George, Călin, Georgiana, Cosmin, Alin, Marius, Pavel, Traian, Samira, Aurelian-Nicolae, Cătălin, Sorin, Flavius, Mihail, Vlad, Filip, Ninel, Laurențiu, Octavian, Radu, Sorin, Monica, Valentin, Mihai-Andrei, Alexandru, Ionuț, Florentin, Corina, Silvian, Anand, Ioana, Matei, Marius, Cristian, Olimpia, Dan-Ciprian, Vlad, Tatiana, Virgil, Teodor, Lucian, Călin, Marius și mulți alții, cărora le cerem scuze dacă i-am uitat. Dumnezeu să vă răsplătească înzecit sacrificiul și efortul!

O mențiune deosebită le-o datorăm prietenilor noștri Alin Bogdan și Bogdan Socol, care au trecut la cele veșnice acum doi ani.

Dacă doriți să sprijiniți în continuare activitatea noastră, ca să ne-auzim și la anul pe vremea asta,  puteți face o donație în contul Asociației R3media (RO53 BTRL RONC RT06 5806 9401).

Vă mulțumim tuturor!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Profit de ocazie să multumesc și eu R3Media pentru atâta muncă făcută in condiții vitrege și fără fluxurile masive de bani dați de Ambasade și ONG-uri sau chiar de Guvern din care se infruptă cu nerușinare press-tituatele care se cred jurnaliști.

    Eu o să sprijin R3Media in special pentru rezistența arătată in plandemie când toată presă a fost șpăguită de guvern și de firmele farmaceutice și a contat o platformă independentă.

    se pare că pe viitor avem și mai multă nevoie de o revistă liberă și vizibilă, așa că îi rog pe toți amicii să sprijine cu mici donații site-ul dvs. pentru că investim mici sume in libertatea noastră pe viitor când o să vină noi directive și bani pentru press-tituatele de serviciu și noi atacuri la adresa libertății.

    deasemenea incercați să promovați R3Media prin link-uri puse pe comentariile altor reviste unde au loc dezbateri, sau in dezbateri pe FB , cusharuiri publice și private, sau chiar și cu traduceri – pentru ca incet incet R3Media să ajungă o instituție cunoscută unde oamenii neutri pot să găsească informațiile suprimate de mass-media oficială coruptă.

    Doamne ajută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE