miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEFiul în vârstă de 11 de ani al celebrului Rod Stewart a...

Fiul în vârstă de 11 de ani al celebrului Rod Stewart a căzut de picioare la un meci de fotbal: S-a făcut albastru

Celebrul cântăreț britanic, Rod Stewart, a dezvăluit că fiul său în vârstă de 11 ani a căzut din picioare la un meci de fotbal, fiind suspectat că a suferit un infract.

Micuțul juca pentru echipa sa de juniori, sub 12 ani, când „s-a făcut albastru” și s-a prăbușit. Imediat a fost chemată ambulanța.

Rod Stewart a declarat că s-a dovedit că nu a fost infarct, dar a fost singurul moment din viața lui, când a văzut două ambulanțe chemate la un meci de juniori. Stewart are 77 de ani.

„Se făcuse albastru și a fost inconștient până s-a calmat. A fost speriat, dar s-a dovedit că a fost un atac de panică. Un alt băiat a căzut pe spate și s-a lovit la cap. Nici acum nu și-a revenit. În toate zilele mele, de când mă uit la fotbal, e singura dată în care s-au chemat două ambulanțe”, a spus el, citat de Breitbart.

Reamintim că în luna noiembrie, un copil de 12 ani din județul Harghita a căzut din picioare și a murit pe loc după un antrenament de fotbal.

Tot în 2022, în august, o baschetbalistă de 18 ani a murit subit, în somn. În mai 2022, un alt mic fotbalist, de doar 13 ani, din Marea Britanie, a decedat la fel de subit.

Tirista de 19 ani din Malaysia, Stephanie Sim Shu, a murit și ea subit în iunie 2022.

Decesele subite ale acestor copii și tineri, care erau cazuri cu-adevărat rarisime în trecut, s-au înmulțit în ultimele luni.

O listă incompletă a acestor cazuri găsiți aici.

Jurnalistul român, Dan Udrea, a scris în GSP că în redacții nu este voie să se ridice problema dacă există vreo legătură între vaccinare și valul de AVC-uri și atacuri de inimă apărute la sportivi.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE