joi, septembrie 21, 2023
ȘTIRITragedie! Un copil de 12 ani din Harghita a căzut din picioare...

Tragedie! Un copil de 12 ani din Harghita a căzut din picioare și a murit pe loc după un antrenament de fotbal

Aron Timar, un mic fotbalist din Lunca de Jos, județul Harghita, a căzut din picioare și a murit pe loc, anunță AJF Harghita, citată de Gazeta Sporturilor.

În vârstă de doar 12 ani, copilul a participat la un antrenament pentru echipa sa, Loki SC, i s-a făcut rău, a căzut și a murit. Contactat de GSP.ro, Zoltan Tamas, președintele Asociației de Fotbal Harghita, a menționat că decesul a survenit alaltăieri.

„S-a întâmplat imediat după un antrenament pentru Cupa Satelor. Băiatului i s-a făcut rău. S-a chemat repede ambulanța, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a menționat antrenorul.

Tamas a adăugat că băiatul nu era înregistrat la AJF Harghita și urma să joace la Cupa Satelor, o competiție organizată de Federația Română de Fotbal, „însă moartea sa a survenit în afara competiției”.

Jurnaliștii de la Szekely Sport au aflat, de la președintele echipei, Laszlo Balla, care a menționat că tânărului i s-a făcut rău când își schimba încălțările. Mai mult, ambulanța chemată a venit repede, dar medicii i-au anunțat la scurt timp de decesul băiatului.

Reamintim că în august, o baschetbalistă de 18 ani a murit subit, în somn. În mai 2022, un alt mic fotbalist, de doar 13 ani, din Marea Britanie, a decedat la fel de subit.

Tirista de 19 ani din Malaysia, Stephanie Sim Shu, a murit și ea subit în iunie 2022.

Decesele subite ale acestor copii și tineri, care erau cazuri cu-adevărat rarisime în trecut, s-au înmulțit în ultimele luni.

Unii sportivi, precum fotbalistul Sergio Aguero (33 de ani), s-au retras brusc din activitate, după un colaps pe teren. Alții au decedat, în floarea vârstei.

O listă incompletă a acestor cazuri găsiți aici. Despre unii dintre acești sportivi, precum Aguero, știm că erau vaccinați.

Când fostul atacant al naționalei Angliei, Trevor Sinclair, a pus problema posibilei legături între vaccinuri și cazurile sportivilor, a fost scos din emisie.

Aceeași situație o remarca și jurnalistul englez Carlo Garganese, care a comentat pe tema numeroșilor sportivi care au căzut pe teren în ultimul an, din senin.

„Devine înfricoșător. Fotbalul trebuie să investigheze ceea ce-i face pe acești jucători să se prăbușească cu probleme cardiace/de respirație sau în piept.

Și înainte ca gloata să sară pe mine, nu sugerez nimic. Dar în mod clar, în acest sezon e ceva anormal și nu vrem tragedii”, a menționat el.

Jurnalistul român, Dan Udrea, a scris în GSP că în redacții nu este voie să se ridice problema dacă există vreo legătură între vaccinare și valul de AVC-uri și atacuri de inimă apărute la sportivi.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  1. Nu prea cred că ar fi fost injectat. Era doar un copil și era de la țară. La țară nu prea s-a lăsat lumea înțepată.

      • La 12 ani parcă nu ajunseseră. Și ei făceau ce le zicea U.D.M.R.-ul. La început, spre exemplu, nici măcar nu se testau. După ce au primit comanda au început să se testeze. Mai tîrziu să se injecteze. Dar și la ei era cam cxa la noi, mai mult cei de la oraș.

  2. Ar fi interesant sa aflam daca acest copil a avut parte de serul magic., Ce spuneti putem afla? ca in ultima vreme cam multe morti fara explicatie sunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate