marți, mai 21, 2024
ȘTIRIUnul dintre cei mai cunoscuți comentatori români, Bogdan Cosmescu, a suferit un...

Unul dintre cei mai cunoscuți comentatori români, Bogdan Cosmescu, a suferit un AVC și a rămas cu mâna stângă amorțită. În presa sportivă s-a instalat omerta: nimeni nu are voie să întrebe dacă are legătură cu vaccinul

Bogdan Cosmescu, jurnalist sportiv, declarat de două ori drept cel mai bun comentator de televiziune din România, a suferit recent un AVC, în urma căruia s-a ales cu mâna stângă amorțită.

Conform unor surse din televiziunea unde lucrează, Cosmescu (52 de ani) a ajuns la spital, unde a fost tratat și se află în afara pericolului. Din păcate, a rămas cu mâna stângă amorțită în totalitate.

Din păcate, în jurul acestui grav incident s-a lăsat o adevărată omerta. Deși vestea s-a răspândit ca focul între colegii de presă sportivă, niciunul nu are curaj să întrebe public dacă AVC-ul este o consecință a faptului că Bogdan Cosmescu s-a vaccinat.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Legat de atmosfera de teroare din presă, profitând de cazul Djokovici, jurnalistul Dan Udrea a scris în Gazeta Sporturilor că în redacții nu se permite suspectarea legăturilor dintre apariția unor afecțiuni și vaccinare.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Toți cei care susțin că „Djokovic a inventat o scutire medicală pentru a dribla faptul că nu e vaccinat” o fac cu seninătatea cu care dai „bună ziua” sau îi zici „salut” colegului de birou. Și așa ceva e acceptat doar fiindcă e în trendul în care se merge în marș forțat și anume pro-vaccinare.

În schimb, dacă cineva, oricine, emite o frază de genul „Vaccinul produce efecte negative organismului, poate provoca infarct sau atac cerebral”, nu doar că e de neacceptat, dar riști să ți se facă inclusiv dosar penal pentru zădărnicirea luptei împotriva Covid-19. Doar fiindcă, da, e un mesaj anti-vaccin!

Care e diferența între cele două enunțuri? Sunt două opinii, mai degrabă două bănuieli, presupuneri, pe care un ziarist sau altcineva le are și le exprimă. Și e bine ca un jurnalist să aibă întotdeauna reticențe, opinii contrare curentului, să pună întrebări și acolo unde există certitudini pe linie. Dar trăim vremuri în care doar unele au ajuns să fie acceptate și celelalte, nu!

Cu ce e mai puțin grav ca Djokovic să fie acuzat că a falsificat acea scutire medicală decât că suspectezi că AVC-ul pe care l-a suferit un prieten sau un coleg de birou a fost provocat de vaccin? Și adeverința lui Nole, și vaccinul conțin o parafă a unor minți luminate, atunci de ce doar într-o direcție e permis să existe semne de întrebare?”, a notat Dan Udrea.

Din păcate, există un dublu-standard înfiorător în mass-media: în timp ce decesul unor persoane nevaccinate ține primele pagini ale știrilor, efectele secundare – inclusiv decesul- apărute la persoane vaccinate sunt ignorate.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. …Stai sa inteleg si eu ceva. Pe 16 decembrie a facut test a iesit pozitiv si apoi a participat fara probleme la doua manifestari una pe 16 si una pe 17? Ori nu e adevarat ca a iesit pozitiv pe 16 ori e un caz clasic de raspandire a bolii daca stia si a participat. Ambele variante sunt nasoale. Comportament de om needucat.

  2. Păi nu presa este una din principalele vinovate în această speță???

    Cine mai are încredere în presă???

    Eu nu prea mai am. Voi aveți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE