ACTUALITATEMarea Britanie | Un fotbalist de doar 13 ani a murit, după...

Marea Britanie | Un fotbalist de doar 13 ani a murit, după ce s-a prăbușit pe gazon în timpul unei partide de juniori

Un tânăr fotbalist, de doar 13 ani, a murit pe teren în timpul unei partide de fotbal disputate în Anglia, scrie The Sun.

Samuel Akwasi, care evolua pentru echipa sub-13 ani a celor de la FC Cavaliers Green, s-a prăbușit pe teren. Spectatorii au intervenit de urgență, apoi l-au transportat de urgență la spital.

În ciuda eforturilor medicilor, copilul nu a mai putut fi salvat. Asociația de fotbal din Nottinghamshire a confirmat decesul micuțului fotbalist:

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Samuel a jucat fotbal de la 9 ani, era foarte respectat de toți coechipierii săi. Ne exprimăm condoleanțele în aceste momente foarte grele”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Un martor al tragediei a povestit cum micuțul s-a prăbușit pe teren și s-a dus imediat pentru a-i oferi primul ajutor. Ambulanța a sosit în câteva minute, dar chiar dacă a fost dus la spital, copilul de 13 ani nu a mai putut fi salvat.

Acum trei săptămâni, o fetiță de 10 ani a suferit un stop cardiac, după ce s-a prăbușit în timp ce se afla la un loc de joacă în sud-vestul Londrei, a informat Standard.co.uk.

Aceste cazuri vin în urma unei avalanșe de decese și cazuri de sportivi tineri care s-au prăbușit pe teren.  Profesorul universitar Alessandro Capucci a menționat o legătură între aceste cazuri și vaccinurile anti-Covid.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate