duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEUn medic italian, profesorul universitar Alessandro Capucci, vorbește despre o CREȘTERE semnificativă...

Un medic italian, profesorul universitar Alessandro Capucci, vorbește despre o CREȘTERE semnificativă a cazurilor de miocardită la tineri și sportivi: Studiile arată o legătură semnificativă cu vaccinurile mRna

Dr. Alessandro Capucci, profesor de Boli Cardiovasculare a declarat că numărul crescut de miocardite în rândul tinerilor și sportivilor, este legat de vaccinul anti-Covid mRna, informează Gazeta Românească, citând un articol al medicului.

„În 2021 s-a înregistrat o creștere a cazurilor de miocardită la tineri și la sportivi. Decesele subite în rândul fotbaliștilor sunt, de asemenea, peste medie. Studiile arată o legătură semnificativă cu vaccinurile mRna, Ministerul nu ar trebui să minimizeze. Problema este mai accentuată la sportivii bărbați și tineri, mai ales din cauza nivelurilor de catecolamine”, a scris Dr. Alessandro Capucci , profesor de Boli Cardiovasculare (fostul director al Clinicii de Cardiologie, Universitatea Politehnica Marche) într-un articol, citat de piacenza24.eu.

Profesorul a comentat și faptul că numeroși sportivi au avut probleme de sănătate în ultimele luni, mulți dintre ei prăbușindu-se pe teren sau acuzând dureri în jurul inimii sau al pieptului.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Știrile ne arată câți sportivi au avut probleme cu miocardită, probleme care i-au ținut departe de terenuri”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Miocardita acută poate fi și fatală, nu vorbim de un procent mare: miocardita de vaccin nu pare a fi fatală, dar este greu să te exprimi tocmai pentru că depinde și de individ și când descoperi că ai această problemă” .

„Datele recente de la Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie, referitoare la situația din Regatul Unit, ne arată că atât cazurile de boală, cât și spitalizările și, în cele din urmă, decesele apar mai ales la persoanele vaccinate (72%, 74% și, respectiv, 82%) ridică îndoieli serioase cu privire la siguranța și eficacitatea lăudată a vaccinurilor anti-Covid actuale”, scrie Capucci în articol.

Dar de ce mai ales tinerii și sportivii? Capucci citează un studiu brazilian, realizat de Flavio Cadegiani, explicând că „Sportivii, în special bărbații, au de obicei niveluri ridicate de catecolamine active chiar și în condiții de repaus, așa cum se poate observa din analiza catecolaminelor urinare nocturne, care sunt semnificativ mai mari la sportivi decât la non-sportivi; toate acestea în timp ce eliminarea lor rămâne similară în cele două loturi. În plus, tinerii au un nivel mai ridicat decât sportivii mai în vârstă (> 40 de ani) și bărbații mai ridicat decât femeile”.

„Se întâmplă așadar ca în special sportivii de sex masculin, care sunt deja expuși la niveluri ridicate de catecolamine, să crească și mai mult nivelul, în urma inoculării acestor vaccinuri, cu necroză consecutivă a unor părți ale țesutului muscular miocardic”, a concluzionat specialistul.

R3media a documentat numeroase cazuri în care sportivi s-au prăbușit pe teren, au acuzat probleme cardiace sau respiratorii, ba chiar și de deces subit în ultimele luni.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. „ Studiile arată o legătură semnificativă cu vaccinurile mRna, Ministerul nu ar trebui să minimizeze.”

    Hmmm … Aș fi pariat că aceasta este o formulare statistică, și că ar trebui să ni se dea și cifra care indică nivelul de „semnificație”.

    Nici că ni s-a spus vreodată ce se mai întâmplă după ce apare miocardita la un pacient. Presă liberă – ești liber să întrebi, ei sunt liberi să treacă mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE