marți, mai 21, 2024
ACTUALITATE1 decembrie - Ziua Națională a României/ Ceremonie în format restrâns la...

1 decembrie – Ziua Națională a României/ Ceremonie în format restrâns la Arcul de Triumf, fără participarea publicului

Aproximativ 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale vor participa marți, 1 Decembrie, începând cu ora 11:00, la ceremonia oficială în format restrâns, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf, din Bucureşti, a informat, Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Ceremonia va putea fi urmărită online, accesând pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale. TVR va asigura semnal de televiziune tuturor posturilor interesate, în mod gratuit, cu condiția menționării, pe parcursul întregii transmisiuni, se precizează în comunicatul de presă.

La eveniment, va fi prezent și președintele Klaus Iohannis, care va depune o coroană de flori și va susține o alocuțiune.

Totodată, cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea de ceremonii de mică amploare în unele garnizoane în care sunt dislocate mari unităţi şi unităţi militare, iar militarii aflaţi în misiune în afara teritoriului național vor desfăşura ceremonii militare în cadru restrâns.

Drapelul naţional va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se va ridica Marele Pavoaz.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE