ȘTIRIDoliu: Alin Bogdan, jurnalist și publicist, a trecut la cele veșnice. Avea...

Doliu: Alin Bogdan, jurnalist și publicist, a trecut la cele veșnice. Avea 43 de ani

Jurnalistul și publicistul conservator Alin Bogdan a trecut în lumea celor drepți, fulgerător, luni seară. Evenimentul tragic s-a produs după un weekend în care Editura Contra Mundum a organizat lansarea în România a volumului „Să nu trăim în minciună” al scriitorului american Rod Dreher.

Alin Bogdan a lucrat aproape 10 ani în presă, fiind jurnalist la Adevărul, Cotidianul și Evenimentul Zilei, printre altele. A fost fondatorul Editurii ContraMundum, sub egida căreia s-au publicat în România volume valoroase inaccesibile până acum publicului românesc.

Era căsătorit și avea un copil. A fost un om jertfelnic și altruist.

„Soțul meu, Alin Bogdan, a plecat lângă Dumnezeu”, a confirmat soția lui, Sidonia Bogdan.

Dumnezeu să-l odihnească!

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

8 COMENTARII

  1. oricum a prins perioada naiva de altfel a jurnalismului romanesc! in care jurnalistii scriau ce vroiau! acum nu mai scrii decat ce te lasa sau iti ordona evident patronul! pai nu! pacat de el ca avea 43 de ani! destul de tinerel! ma rog viata merge inainte! de morti numai de bine!

  2. Dar ce s-a intimplat??? Vaccin? Rapel?
    E al nu stiu cîtelea om.in puterea virstei despre care aud zilele astea ca a murit fulgerator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT