joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEFermieri din 12 comune mureşene şi-au făcut brand cu produse locale pentru...

Fermieri din 12 comune mureşene şi-au făcut brand cu produse locale pentru a le putea vinde mai uşor

Micii fermieri din 12 comune şi-au făcut un brand local pentru a-și vinde mai ușor produsele. Este vorba despre producătorii de la Valea Nirajului, judeţul Mureş.

„Produs în Valea Nirajului” este noul brand care îşi propune să ajungă în toată ţara şi chiar peste graniţe, după ce micii fermieri din zonă s-au asociat. Sunt mai multe feluri de produse, de la mâncare, la cosmetice şi produse artizanale. Sunt pregătite o gamă largă de produse naturiste, de la ceaiuri la tincturi și unguente până la siropuri speciale, bomboane din plante naturele, săpunuri sau chiar dulcuri naturale. Deasemenea, sunt oferite şi produse lactate gustoase și sănătoase, 100% din Valea Nirajului, realizate de Gabriella din Miercurea Nirajului care înseamnă o afacere de familie cu o tradiție de peste 20 de ani. Micii fermieri cu acest brand vor ajunge pe pieţele locale, judeţene şi din restul ţării.

Mai mult de jumătate din locuitorii Văii Nirajului fac agricultură – cresc animale şi cultivă legume. Banii pentru a pune proiectul pe roate au venit de la Uniunea Europeană, iar producătorii nu au decât de câştigat de pe urma lui.

Până acum în baza de date a microregiunii există peste 100 de producători, dar primarul din Miercurea Nirajului este convins că numărul acestora va creşte.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. “Fermieri din 12 comune”
    -uite triburile,
    pare ca au auzit de Cuvintul Bibliei…….
    (ce mai face zdreantza in surtuc de Shirna/Jirna
    mai mananca 8G pe paine de la vodkafone?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE