vineri, iulie 19, 2024
ȘTIRIPrimul român important care rupe tăcerea: Un general și fost șef al...

Primul român important care rupe tăcerea: Un general și fost șef al SIE afirmă că Joe Biden are demență senilă: Cine ia deciziile în locul lui?

Generalul (r) Silviu Predoiu, fost director al Serviciului de Informații Externe (SIE), se întreabă cine ia deciziile în locul președintelui SUA, Joe Biden.

Predoiu afirmă că Biden suferă de „demență senilă”.

„Eu am o problemă: scăderea abilităților cognitive e un fenomen care nu însoțește natural procesul de îmbătrânire, dar apare cu o frecvență ridicată la persoanele în vârstă. Unii ajung în zona de demență senilă. Demența senilă care se manifestă prin dezorientare spațială, temporală, incapacitatea de a lua decizii, pierderea frecventă a echilibrului, dezorientare permanentă, nerecunoașterea persoanelor care vorbesc…

Domnul Biden…numai noi nu vorbește despre asta.

Și dacă nu e apt personajul, atunci cine ia decizii în locul lui? Se pare că e clar că nu poate lua decizii. Atunci, cine ia decizii?”, s-a întrebat Predoiu la „Marius Tucă Show”.

Silviu Predoiu s-a referit la o nenumăratele gesturi și gafe făcute de Joe Biden în ultimii doi ani: de la confundarea orașelor sau a țărilor, la rătăcirea în grădina Casei Albe.

La un moment dat, Biden a strigat o persoană moartă de două luni.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. Probabil că Biden de aceea a fost pus să candideze. Băieții deștepți iau hotărâri în spate conform intereselor, Biden doar le semnează.

 2. dom’le:
  “dementza pre-senila” poa’ sa spuna si Rafila,
  “diagnostic dat la tembelizator”

  -Biden ARE CIPU,
  ca la maimutzele cu fire-n cap din anii ’60!
  (maimutzele afro-americanice de laborator).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE