luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden s-a rătăcit în grădina Casei Albe: Dacă vreau...

VIDEO | Joe Biden s-a rătăcit în grădina Casei Albe: Dacă vreau să merg așa? | Puteți face orice doriți | Da, observ cât de multă libertate am

Președintele Biden a părut că s-a rătăcit în pădure în timpul unei ceremonii de plantare a copacilor pe peluza de sud a Casei Albe.

Președintele și prima doamnă Jill Biden, în vârstă de 79 de ani, au plantat un copac în onoarea celor 50 de ani de muncă ai îngrijitorului Dale Haney la Casa Albă.

Președintele SUA a plecat ulterior singur prin grădină după care s-a întors și a întrebat: „Unde mergem?”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Angajații sunt auziți pe filmare cum îi dau indicații lui Joe Biden despre cum să se întoarcă în Casa Albă.

„Dacă vreau să merg așa?”, pare să întrebe Biden la un moment dat, la care cineva răspunde: „Puteți să mergeți așa dacă vreți”.

„Puteți face orice doriți”, îl asigură pe președinte un alt angajat.

„Da, observ cât de multă libertate am”, pare să glumească Biden în timp ce se alătură soției sale și începe să meargă în direcția corectă, conform NYPost.

De curând, președintele Joe Biden s-a vaccinat cu a cincea doză împotriva coronavirus, în condițiile în care acesta a fost infectat cu SARS-CoV-2 în iulie, când avea deja patru doze administrate.

Reamintim că la jumătatea lunii octombrie a acestui an, Joe Biden a spus că suntem în anul 1922 și a uitat numele unui senator democrat, în timp ce auditorii se amuzau.

Acum patru luni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

De asemenea, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate