marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden a strigat o membră a Congresului SUA care...

VIDEO | Joe Biden a strigat o membră a Congresului SUA care a murit de două luni: Jackie, ești aici? Unde este Jackie? Trebuia să fie aici…

Președintele Joe Biden a strigat-o din greșeală pe regretata Jackie Walorski – membră a Congresului SUA din partea Partidului Republican, care a murit într-un accident de mașină în august – în timp ce vorbea în cadrul unei conferințe la Casa Albă despre nutriție și sănătate, conform evz.

Jackie Walorski, membră a Congresului SUA din partea Partidului Republican, a murit în august într-un accident de mașină. Walorski, în vârstă de 58 de ani, se afla într-un SUV care călătorea spre sud și care a fost lovit frontal de o altă mașină.

Toți cei trei ocupanți ai vehiculului – Walorski, directorul districtual Zachery Potts, 27 de ani și directorul de comunicații Emma Thomson, 28 de ani – au murit în urma impactului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Președintele american Joe Biden a întrebat insistent unde se află Jackie Walorski în timp ce participa la summitul privind alimentația.

Preşedintele Biden uitase, probabil, că Jackie Walorski a murit

„Jackie, ești aici? Unde este Jackie”, a spus el privind în public, „Trebuia să fie aici”, se întreba Joe Biden, după care a mulțumit organizatorilor conferinței.

„Aceasta este cu adevărat o gafă îngrozitoare și rușinoasă”, a scris pe Twitter Vicky Hartzler, membră republicană a Congresului din Missouri.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat că Joe Biden „recunoaște munca ei incredibilă”, adăugând că președintele american plănuise deja să primească vineri familia lui Jackie Walorski la Casa Albă pentru semnarea unui proiect de lege.

„Ea era prezentă în spiritele oamenilor”, a spus Jean-Pie, lămurind confuzia președintelui SUA.

Acum aproape trei luni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

De asemenea, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate