ACTUALITATEBEC a respins protocolul de constituire a alianţei electorale „Uniunea pentru România”

BEC a respins protocolul de constituire a alianţei electorale „Uniunea pentru România”

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a respins protocolul de constituire a alianţei electorale „Uniunea pentru România″⁣.

Partidul România Mare şi Partidul Poporului sunt cele două formaţiuni politice care compun alianţa electorală „Uniunea pentru România″⁣.

Decizia BEC poate fi contestată la Înalta Curte în termen de 24 de ore de la pronunţare.

Termenul limită pentru depunerea la Biroul Electoral Central a protocolului de constituire a alianţelor pentru alegerile parlamentare a fost 15 septembrie.

Anterior, BEC a admis protocoalele de constituire a alianţelor electorale „Alianţa USR PLUS″⁣ şi „Mişcarea Patrioţilor Români″⁣.

2 COMENTARII

  1. Nu este corect sa fie oprite aceste alianțe pe criterii naționaliste, singurele care ar face ceva bun. Conștiința lor e alta decât a celor care conduc . Ei nu ar accepta nimic don ceea ce se întâmpla de la Ret ocedari către minorități care nu au avut niciodată acea clădire , la impunerea educației sexuale , acceptarea ideologiilor care favorizează anomaliile sexuale.
    Nu s ar fi intâmplat nici una din aceste probleme .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite