ACTUALITATEBEC a respins protocolul de constituire a alianţei electorale „Uniunea pentru România”

BEC a respins protocolul de constituire a alianţei electorale „Uniunea pentru România”

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a respins protocolul de constituire a alianţei electorale „Uniunea pentru România″⁣.

Partidul România Mare şi Partidul Poporului sunt cele două formaţiuni politice care compun alianţa electorală „Uniunea pentru România″⁣.

Decizia BEC poate fi contestată la Înalta Curte în termen de 24 de ore de la pronunţare.

Termenul limită pentru depunerea la Biroul Electoral Central a protocolului de constituire a alianţelor pentru alegerile parlamentare a fost 15 septembrie.

Anterior, BEC a admis protocoalele de constituire a alianţelor electorale „Alianţa USR PLUS″⁣ şi „Mişcarea Patrioţilor Români″⁣.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Nu este corect sa fie oprite aceste alianțe pe criterii naționaliste, singurele care ar face ceva bun. Conștiința lor e alta decât a celor care conduc . Ei nu ar accepta nimic don ceea ce se întâmpla de la Ret ocedari către minorități care nu au avut niciodată acea clădire , la impunerea educației sexuale , acceptarea ideologiilor care favorizează anomaliile sexuale.
    Nu s ar fi intâmplat nici una din aceste probleme .

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...