SIMONA HALEPVIDEO | Simona Halep se retrage de la un nou turneu. Campioana...

VIDEO | Simona Halep se retrage de la un nou turneu. Campioana se pregătește de logodna din toamnă

Simona Halep, locul 3 în clasamentul WTA, a anunțat că se retrage de la turneul WTA 250 de la Bad Homburg, cu premii de 235.000 de dolari.

Ea a spus că a luat această decizie după ce a constatat că nu este total refăcută după accidentarea suferită la Roma.

Ea nu a participat nici la conferința de presă programată sâmbătă, înaintea turneului care trebuie să înceapă luni și a cărei primă favorită era.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Simona Halep nu a participat nici la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat în 2018 și unde a fost finalistă în 2014 și 2017.

Simona Halep s-a accidentat și a abandonat turneul de la Roma în mai.

În altă ordine de idei, Simona se pregătește pentru căsătoria cu Toni Iuruc. Conform ziare.com, Halep se va logodi cu Iuruc în septembrie, iar petrecerea de logodnă va avea loc pe 15 septembrie, la Mamaia.

La eveniment vor participa doar apropiații celor doi.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...