ACTUALITATEPreședintele Trump, mesaj VIDEO către națiune: Mi s-a oferit ocazia să stau...

Președintele Trump, mesaj VIDEO către națiune: Mi s-a oferit ocazia să stau închis la Casa Albă, dar nu am făcut asta. Ca lider, trebuie să confrunți problemele

Președintele Donald Trump a transmis un mesaj video din spital, spunând că se simte mult mai bine și crede că se va întoarce curând pentru a continua campania electorală.

„Am venit la Walter Reed pentru că nu mă simțeam atât de bine, dar acum mă simt mult mai bine și cred că mă voi întoarce în curând pentru a continua campania electorală. Adevăratul test va fi în următoarele zile”, așa a încercat Donald Trump să îi liniștească pe americani, după știrile conflictuale asupra sănătății sale.

Videoclipul filmat în spitalul militar Walter Reed a fost postat pe Twitter și pe celelalte rețele de socializare. Este prima filmare cu Președintele  după ce Donald Trump a fost confirmat cu coronavirus, pe 2 octombrie.

În videoclipul de 4 minute, președintele a mulțumit americanilor și liderilor lumii și a spus că i s-a oferit ocazia să stea închis într-o cameră,  dar nu a putut face asta.

„Nu am vrut să stau în Casa Albă, mi s-a dat această alternativă: să stau închis acolo, să nu mă duc nicăieri, nici măcar în Biroul Oval, să nu văd pe nimeni, să nu vorbesc cu nimeni și scap. Dar nu pot să fac asta. Trebuie să fiu în față. E vorba despre Statele Unite ale Americii, cea mai mare țară a lumii, cea mai puternică din lume. Nu pot sta închis într-o cameră, la etaj, în siguranță și să zic: „ce se va întâmpla, se va întâmpla!”. Nu pot să fac asta, trebuie să confrunt problemele, ca lider trebuie să confrunți problemele. Nu a existat niciun lider măreț care să nu facă asta.

Mă simt bine, Melania se simte bine și m-a rugat să transmit un mesaj în acest sens”, a spus Președintele.

La scurt timp a venit o actualizare de la medicul de la Casa Albă, Sean Conley: „Suntem prudent optimiști, dar el nu este încă în afara pericolului”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...