News ȘTIRI Președintele Trump, mesaj VIDEO către națiune: Mi s-a oferit ocazia să stau...

Președintele Trump, mesaj VIDEO către națiune: Mi s-a oferit ocazia să stau închis la Casa Albă, dar nu am făcut asta. Ca lider, trebuie să confrunți problemele

Președintele Donald Trump a transmis un mesaj video din spital, spunând că se simte mult mai bine și crede că se va întoarce curând pentru a continua campania electorală.

„Am venit la Walter Reed pentru că nu mă simțeam atât de bine, dar acum mă simt mult mai bine și cred că mă voi întoarce în curând pentru a continua campania electorală. Adevăratul test va fi în următoarele zile”, așa a încercat Donald Trump să îi liniștească pe americani, după știrile conflictuale asupra sănătății sale.

Videoclipul filmat în spitalul militar Walter Reed a fost postat pe Twitter și pe celelalte rețele de socializare. Este prima filmare cu Președintele  după ce Donald Trump a fost confirmat cu coronavirus, pe 2 octombrie.

În videoclipul de 4 minute, președintele a mulțumit americanilor și liderilor lumii și a spus că i s-a oferit ocazia să stea închis într-o cameră,  dar nu a putut face asta.

„Nu am vrut să stau în Casa Albă, mi s-a dat această alternativă: să stau închis acolo, să nu mă duc nicăieri, nici măcar în Biroul Oval, să nu văd pe nimeni, să nu vorbesc cu nimeni și scap. Dar nu pot să fac asta. Trebuie să fiu în față. E vorba despre Statele Unite ale Americii, cea mai mare țară a lumii, cea mai puternică din lume. Nu pot sta închis într-o cameră, la etaj, în siguranță și să zic: „ce se va întâmpla, se va întâmpla!”. Nu pot să fac asta, trebuie să confrunt problemele, ca lider trebuie să confrunți problemele. Nu a existat niciun lider măreț care să nu facă asta.

Mă simt bine, Melania se simte bine și m-a rugat să transmit un mesaj în acest sens”, a spus Președintele.

La scurt timp a venit o actualizare de la medicul de la Casa Albă, Sean Conley: „Suntem prudent optimiști, dar el nu este încă în afara pericolului”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate