marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEMarian Munteanu: Singura formațiune care se opune, care face opoziție este AUR....

Marian Munteanu: Singura formațiune care se opune, care face opoziție este AUR. Nu sunt ajutați de grupurile de interese, sunt niște oameni entuziaști

Fostul lider al Pieței Universității din 1990 și fost lider al mai multor formațiuni politice, Marian Munteanu spune că din actualele partide parlamentare, doar Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) face opoziție la guvernarea PSD-PNL.

„Singura formațiune care se opune, care face opoziție este AUR. Că pot să facă niște lucruri mai bine, este clar, dar ăștia sunt. Alții nu au intrat în Parlament. Nu sunt ajutați de grupurile de interese, sunt niște oameni entuziaști.

AUR are o șansă, în acest moment. Dacă pe lângă activismul ăsta de stradă, pe care-l fac, dacă se așează să aducă lângă ei oameni de o anumită competență au o șansă…”, a spus Munteanu la Realitatea TV.

În ceea ce privește USR, Munteanu crede că „a ratat-o grav”  și că „senzația mea e că sunt la mai puțin 8%, dar sunt ajutați în sondaje”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Dle Munteanu, mereu ai fost un visator, dar acum ești pe alături, nu fi penibil, că o să tragem concluzia că te-au cumpărat securiștii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE