ACTUALITATECNA anunță că televiziunile nu vor mai difuza spoturile privind vaccinarea, Guvernul...

CNA anunță că televiziunile nu vor mai difuza spoturile privind vaccinarea, Guvernul urmează să realizeze noi „materiale informative”

Consiliul Național a Audiovizualului (CNA) a anunțat că televiziunile nu vor mai difuza spoturile de tip testimonial prin care se promovează vaccinarea anti-covid, deoarece Guvernul pregătește noi materiale, pentru noua fază în care se află procesul de vaccinare.

„Consiliul Național al Audiovizualului mulțumește radiodifuzorilor pentru implicarea în campania de informare a publicului privind procesul de vaccinare prin difuzarea spoturilor aferente.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului  R3Media.

Totodată, având în vedere că Guvernul României a informat CNA că acest proces a intrat deja într-o altă etapă, vă adresăm rugămintea de a opri difuzarea spoturilor informative de tip testimonial realizate pentru această etapă a campaniei de informare.

Vă comunicăm, de asemenea, că ținând cont de „Instrucțiunea CNA nr. 5 din 22.12.2020, referitoare la desfășurarea în audiovizual a campaniei de informare și comunicare privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România”, vă vom transmite, în vederea difuzării, noile materiale informative imediat ce vor fi realizate”, arată un comunicat postat pe siteul CNA.

Reamintim că la televiziuni s-a desfășurat o campanie de promovare a vaccinării anti-covid, în care mai mulți medici – Valeriu Gheorghiță, Beatrice Mahler, Mihai Craiu, etc – îndeamnă poporul să se vaccineze.

În data de 6 ianuarie, R3Media a trimis o cerere scrisă către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea prin care solicita accesul public la informații privind bugetul acestei campanii, sursele de finanțare, eventualele contracte din CNCAV și mass-media privind promovarea, dar nu a primit niciun răspuns până la această dată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...