duminică, iulie 21, 2024
SIMONA HALEPSimona Halep s-a accidentat și a abandonat turneul de la Roma. Sportiva...

Simona Halep s-a accidentat și a abandonat turneul de la Roma. Sportiva nu înțelege cum s-a întâmplat: Se poate așa, din senin?

Simona Halep a fost nevoită să se retragă încă din primul tur de la Roma, după ce în setul al doilea al partidei cu Kerber, la scorul de 6-1, 3-3 (30-0), a acuzat o problemă la gambă și nu a mai putut călca în picior. A fost un moment decisiv, pentru că jucătoarea noastră nu a mai avut cum să continue jocul, iar victoria i-a revenit lui Kerber.

Startul de meci a fost de-a dreptul senzațional pentru sportiva noastră. De la scorul de 2-1, Simona a jucat impecabil fiecare minge în parte și nu i-a dat nicio șansă adversarei sale. Cu game-uri câștigate la 15 și la 30, chiar și pe serviciul advers, Halep a dominat actul întâi, pe care și l-a adjudecat lejer cu 6-1.

Kerber s-a arătat afectată de jocul slab prestat în primul set și l-a început dezastros și pe al doilea, scor 0-2. A fost momentul în care a ieșit la rampă orgoliul sportivei din Germania, care nu a acceptat ideea de a fi umilită și a restabilit egalitatea la doi. La scorul de 3-3 și 30-0 în favoarea lui Kerber, Simona a cerut intervenția medicului, aceasta nemaiputând călca în picior. Din păcate, decizia sportivei noastre a fost să renunțe la meci și să se retragă de la Roma.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sportiva din Constanța a ajuns pe margine și a cerut ajutorul staff-ului medical. Când a fost întrebată dacă a simțit că ar fi călcat greșit sau dacă-și reproșează ceva în gesturile ei, Simona a replicat, uluită.

„Păi nu știu cum. Nu am făcut nimic”, le-a spus Simona celor din staff-ul medical.

Apoi, tot Simona a replicat: „Se poate întâmpla o astfel de accidentare din senin?”. Doctorii nu au știut ce să-i răspundă, dar au decis pe loc că este nevoie de un bandaj și de transportul sportivei la o clinică pentru investigații.

Simona Halep s-a vaccinat contra covid-19 în cursul anului.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE