SIMONA HALEPSimona Halep s-a accidentat și a abandonat turneul de la Roma. Sportiva...

Simona Halep s-a accidentat și a abandonat turneul de la Roma. Sportiva nu înțelege cum s-a întâmplat: Se poate așa, din senin?

Simona Halep a fost nevoită să se retragă încă din primul tur de la Roma, după ce în setul al doilea al partidei cu Kerber, la scorul de 6-1, 3-3 (30-0), a acuzat o problemă la gambă și nu a mai putut călca în picior. A fost un moment decisiv, pentru că jucătoarea noastră nu a mai avut cum să continue jocul, iar victoria i-a revenit lui Kerber.

Startul de meci a fost de-a dreptul senzațional pentru sportiva noastră. De la scorul de 2-1, Simona a jucat impecabil fiecare minge în parte și nu i-a dat nicio șansă adversarei sale. Cu game-uri câștigate la 15 și la 30, chiar și pe serviciul advers, Halep a dominat actul întâi, pe care și l-a adjudecat lejer cu 6-1.

Kerber s-a arătat afectată de jocul slab prestat în primul set și l-a început dezastros și pe al doilea, scor 0-2. A fost momentul în care a ieșit la rampă orgoliul sportivei din Germania, care nu a acceptat ideea de a fi umilită și a restabilit egalitatea la doi. La scorul de 3-3 și 30-0 în favoarea lui Kerber, Simona a cerut intervenția medicului, aceasta nemaiputând călca în picior. Din păcate, decizia sportivei noastre a fost să renunțe la meci și să se retragă de la Roma.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sportiva din Constanța a ajuns pe margine și a cerut ajutorul staff-ului medical. Când a fost întrebată dacă a simțit că ar fi călcat greșit sau dacă-și reproșează ceva în gesturile ei, Simona a replicat, uluită.

„Păi nu știu cum. Nu am făcut nimic”, le-a spus Simona celor din staff-ul medical.

Apoi, tot Simona a replicat: „Se poate întâmpla o astfel de accidentare din senin?”. Doctorii nu au știut ce să-i răspundă, dar au decis pe loc că este nevoie de un bandaj și de transportul sportivei la o clinică pentru investigații.

Simona Halep s-a vaccinat contra covid-19 în cursul anului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate