ACTUALITATEZeci de mii de oameni protestează în Franța împotriva „certificatului sanitar” și...

Zeci de mii de oameni protestează în Franța împotriva „certificatului sanitar” și măsurilor dure impuse de autorități

Zeci de mii de oameni protestează în Franța, pentru al șaselea weekend consecutiv, împotriva „pașaportului sanitar” și restricțiilor dure impuse de autorități, potrivit Mediafax.

Frustrarea cea mai mare a venit în urma deciziilor recente din Franța care impun vaccinarea obligatorie pentru lucrătorii medicali și farmaceutici. Totodată, se cere un „certificat sanitar” pentru a avea acces în mare parte din spațiile publice.

Protestele au fost pașnice, iar conform datelor oferite de Ministerul de Interne, au fost prezente aproximativ 175.000 de persoane.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Între scandările și mesajele scrise pe steaguri și pancarte, s-au făcut remarcate unele, precum: „Libertate!”/ „Macron, nu vrem pașaportul tău!”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate