ACTUALITATEZeci de mii de oameni protestează în Franța împotriva „certificatului sanitar” și...

Zeci de mii de oameni protestează în Franța împotriva „certificatului sanitar” și măsurilor dure impuse de autorități

Zeci de mii de oameni protestează în Franța, pentru al șaselea weekend consecutiv, împotriva „pașaportului sanitar” și restricțiilor dure impuse de autorități, potrivit Mediafax.

Frustrarea cea mai mare a venit în urma deciziilor recente din Franța care impun vaccinarea obligatorie pentru lucrătorii medicali și farmaceutici. Totodată, se cere un „certificat sanitar” pentru a avea acces în mare parte din spațiile publice.

Protestele au fost pașnice, iar conform datelor oferite de Ministerul de Interne, au fost prezente aproximativ 175.000 de persoane.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Între scandările și mesajele scrise pe steaguri și pancarte, s-au făcut remarcate unele, precum: „Libertate!”/ „Macron, nu vrem pașaportul tău!”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...