ACTUALITATECanalul de Youtube al postului de radio Gold FM a fost desființat....

Canalul de Youtube al postului de radio Gold FM a fost desființat. Gigantul Big Tech a luat decizia după mai multe plângeri ale sopranei Angela Gheorghiu

Canalul de Youtube al postului de Radio Gold FM a fost desființat de către gigantul media, informează siteul oficial al postului.

Conform informațiilor făcute publice până acum, Youtube a luat decizia de a șterge canalul Gold FM în urma mai multor plângeri privind drepturile autor lansate de soprana Angela Gheorghiu.

Mai precis, este vorba despre trei emisiuni în care este menționată Angela Gheorghiu și la care aceasta a reacționat făcând plângere către Youtube.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Plângerile Angelei Gheorghiu privind copywright-ul sunt cel puțin dubioase, având în vedere că cele în cele trei emisiuni incriminate de artistă nu apare nicio imagine a artistei sau vreun cântec interpretat de ea.

Cei de la GoldFM au contestat decizia Youtube, punând înregistrările celor trei emisiuni pe site. Din vizionarea înregistrărilor, nu se vede nicio imagine cu Angela Gheorghiu sau vreo preluare a acesteia. Canalul de Youtube al Gold FM avea câteva mii de abonați.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„1. In cadrul video urilor raportate de doamna Angela Gheorghiu, nu am încălcat nici o politica a Youtube. Subliniem că autorizarea funcționării Youtube în România implică obligația ca toate politicile acestuia să fie conforme cu ordinea Constituțională română. Or, aceasta garantează dreptul la libera exprimare și interzice cenzura, indiferent cine ar dori să o practice.

2. Canalul nostru aparține unui radio licențiat in FM in Romania si se ocupa eminamente de știri. Consiliul National al Audiovizualului nu a avut nicio reacție împotriva știrii emise in cadrul video urilor raportate de doamna Angela Gheorghiu.

3. Știrea din cadrul video urilor raportate este despre o persoana publica, si ca atare legea Românească, precum și, de altfel, legile tuturor democrațiilor euro-atlantice, ne permite sa producem știri despre dumneaei.

4. Temeiul dezactivării contului – copyright strikes – este total neîntemeiat si astfel nevalid. Chiar dacă ar exista probleme legate de copyright sau de eventuale încălcări ale unor drepturi patrimoniale ori personal nepatrimoniale ale dnei Gheorghiu, acestea se rezolvă de către instanțele judecătorești de drept civil, iar nu de către Youtube. Într-un stat de drept, repararea drepturilor încălcate este realizată de autoritatea judecătorească, iar nu de persoanele de drept privat.

Mai jos va atașam video urile raportate. Va rugam sa verificați cat mai repede si astfel sa soluționați aceste raportări abuzive. Vă rugăm, de asemenea, să ne precizați dacă Dna Angela Gheorghiu a solicitat în mod formal desființarea contului nostru”, se arată în mesajul semnat de Andrei Gușă.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. Am auzit-o de curand la radio ca-l ponegrea pe Enescu, am ramas surprins cu cata lejeritate facea anumite afirmatii…
    Si Hristos a fost vandut dintre cei apropiati lui, deci nu-i nimic nou.
    Nou va fi cand vom realiza ca Dumnezeu ne iubeste asa cum suntem si ca trebuie sa facem pasi zi de zi spre El

  2. tot raul se poate infaptui prin oamenii care nu sunt oameni. acum vedem cine sunt noii turnatori si cine achieseaza la noul “fenomen Pitesti”. angela gheorghiu este tipul “noul turnator/tortionar”.

  3. Asta nu e tanti care zicea ca imensa Maria Tanase canta printre mese? E inteligenta. Si-a dat seama ca Guta aduna mai multi spectatori la un concert decat Ciprian Porumbescu, ca Enescu nu are nici un Grammy, ca Stefan cel Mare nu s-a calificat nici la primul razboi mondial nici la al doilea si nu are nici un titlu olimpic la spada, ce sa mai, oameni neimportanti in istoria Romaniei. Noroc ca s-a nascut ‘mneaiei si ne-a scos din negura anoninatului. In ce an a castigat Romanii au talent?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate