luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATENoua gafă a președintelui Joe Biden: A confundat Hersonul ucrainean cu orașul...

Noua gafă a președintelui Joe Biden: A confundat Hersonul ucrainean cu orașul irakian Fallujah în cea mai recentă declarație

În timpul unei conferințe de presă ce a avut loc la Casă Albă miercuri, Președintele Biden, și-a greșit din nou cuvintele, confundând orașul irakian Fallujah cu orașul ucrainean Herson, informează Foxnews.com.

Confuzia a apărut  în momentul în care președintele vorbea despre posibilitatea încheierii unui compromis între Rusia și Ucraina înainte de iarnă.

„Cred că în acest context, indiferent dacă se retrag sau nu din Fallujah și… adică din orașul Herson”, a spus Joe Biden, corectându-și greșeala cu ajutorul unui reporter.

Apoi a explicat că se așteaptă ca ambele părți să-și „lingă rănile” peste iarnă și să decidă dacă vor face un compromis.

„Asta se va întâmpla”, a spus Biden. “Dacă sau nu… nu știu ce vor face.”

Comentariile președintelui au venit la doar câteva ore după ce Rusia a anunțat că se retrage din Herson.

În ultima perioadă, gafele comise de președintele american par să fie tot mai dese. Recent, în timpul unui discurs susținut în Colorado, Președintele Biden a spus în mod eronat că fiul său, Beau, „și-a pierdut viața în Irak”, când în realitate, Beau a murit de cancer la creier în 2015. 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate