ACTUALITATEVIDEO | Donald Trump a calificat discursul lui Joe Biden la adresa...

VIDEO | Donald Trump a calificat discursul lui Joe Biden la adresa „republicanilor MAGA“ drept „cel mai răutăcios, plin de ură și dezbinător discurs rostit vreodată de un președinte american“

Donald Trump a lansat un atac asupra președintelui Joe Biden la un miting din Pennsylvania sâmbătă seara, acuzându-l că a rostit săptămâna aceasta „cel mai vicios și dezbinător” discurs din istorie al unui președinte american.

Biden a ținut cel mai răutăcios, plin de ură și dezbinător discurs rostit vreodată de un președinte american”, a spus Trump mulțimii. „Toți sunteți dușmani ai statului. Este un dușman al statului!”

Trump s-a referit la discursul lui Biden de joi, ținut la o oră de maximă audiență. Președintele a cerut națiunii să-i respingă pe „republicanii MAGA” „extremiști”, care neagă alegerile și care care amenință democrația. Anterior, Donald Trump a cerut să fie reînvestit la Casa Albă sau organizarea „imediată” de noi alegeri prezidențiale în Satele Unite, ca rumare a faptului că Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a recunoscut că Facebook a cenzurat în campania electorală din 2020 anumite materiale referitoare la laptopul lui Hunter Biden.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Republicanii MAGA nu respectă Constituția. Ei nu cred în statul de drept. Ei nu recunosc voința poporului, refuză să accepte rezultatele alegerilor libere”, a avertizat Biden, care a spus că americanii „trebuie să apere” democrația.

Trump a remarcat iluminarea roșie din spatele lui Biden, atunci când a avut loc discursul, „ca diavolul”, precizând că discursul președintelui american a fost unul de „ură și furie”, conform HuffPost.com.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate