joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEFranța | Fostul șef al serviciilor secrete avertizează cu privire la posibilitatea...

Franța | Fostul șef al serviciilor secrete avertizează cu privire la posibilitatea unui război civil, din cauza imigrației în masă: Într-o astfel de societate, minoritățile sunt învingători violenți, iar majoritățile sunt perdanți pașnici

Franța și Europa trebuie să abandoneze imigrația în masă și să-și schimbe radical politicile de imigrație, a avertizat Pierre Brochand, care a fost director al DGSE din 2002 până în 2008, într-un interviu publicat într-unul dintre cele mai influente ziare ale Franței, Le Figaro.

„Toate societățile multiculturale sunt condamnate la rupturi mai mult sau mai puțin profunde”, explică Brochand, care a fost unul dintre cei mai longevivi directori ai DGSE, o agenție pe care a condus-o timp de șase ani și care este echivalentul francez al CIA și MI6.

„Într-o astfel de situație, se întâmplă ca minoritățile să fie învingători violenți, iar majoritățile să fie perdanți pașnici.”, a spus el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Interviul său pentru Le Figaro a fost publicat pe 24 martie, în contextul unor noi confruntări în suburbiile etnice franceze, în special la Paris și Lyon. De săptămâna trecută, orașele Sevran și Aulnay-sous-Bois din suburbiile Parisului au fost scenele unui adevărat război de gherilă urbană, iar scene similare au fost văzute în Villeurbanne și Vénissieux, suburbiile Lyonului. De fiecare dată, incidentele dintre ofițerii de poliție care încearcă să aplice legea și infractori violenți recidiviști au fost cauza inițială a revoltelor, împușcăturilor și incendiilor multiple, cu ambuscade împotriva echipelor de poliție.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pentru fostul șef al DGSE, faptul că se vorbește atât de mult despre imigrație în Franța este pentru că e „din ce în ce mai greu să îi împiedici pe francezi să vadă ceea ce văd” și, de asemenea, pentru că „o personalitate inovatoare a apărut brusc în lumea politică și i-a încurajat să deschidă ochii.”

În mod clar, Brochand se referă la Éric Zemmour, care a reușit să plaseze imigrația în centrul campaniei electorale actuale, chiar dacă nu pare să beneficieze de pe urma ei, potrivit ultimelor sondaje, care îl plasează la doar 10% din intențiile de vot, cu mult în urma lui Marine Le Pen, care se află la aproximativ 20%.

În orice caz, potrivit fostului șef al DGSE, care nu este nicidecum prima personalitate care avertizează francezii pe această temă, dacă Emmanuel Macron este reales și Franța nu își schimbă radical politica, la orizont ne paște declanșarea unui război civil.

„Din perspectiva mea, reprezintă un tip de imigrație, pe care îl trăim de o jumătate de secol, și care e fără precedent în istoria noastră. Și, sincer, mărturisesc că nu înțeleg cum mințile libere și luminate pot încă să-i subestimeze seriozitatea.”, a spus Brochand

Și totuși, explică el, pentru a vedea gravitatea situației „trebuie doar să-i enumerăm la rece caracteristicile” și să privim „impactul a ceea ce ni se întâmplă: ”Fluxurile masive de imigrație, tipul de imigrație, cu cea mai mare parte coloniști migranți, „absența reglementărilor politice și economice”, faptul că imigranții sunt în mare parte din afara Europei și în mare parte musulmani, „spiritul lor de răzbunare post-colonială”, „reticența de a se amesteca” cu francezii, „preferința lor pentru endogamie”, „cristalizarea lor într-o diaspora”, rata lor de fertilitate, care este mai mare decât cea a francezilor, și mai ales „evoluția lor neconvergentă de-a lungul generațiilor”, adică faptul că generațiile mai tinere născute din imigranți sunt „și mai puțin integrate în societatea franceză decât părinții lor”.

Pentru fostul șef al informațiilor franceze, „această răsturnare treptată a populației franceze, dacă nu singura provocare cu care ne confruntăm, este singura care amenință direct pacea civilă pe teritoriul nostru”, a adăugat Pierre Brochand.

Brochand oferă însă o soluție, care se întâmplă să fie cea susținută de Marine Le Pen și Éric Zemmour:

„Dacă vrem cu adevărat să recâștigăm controlul asupra demografiei noastre, nu avem altă soluție decât să facem o întoarcere la 180 de grade, adică a transmite mesajul urbi et orbi, tare și clar, că Franța nu va mai fi, în viitorul previzibil, o țară primitoare. Acest lucru implică o abordare globală a problemei și o rezolvare neclintită în implementarea acesteia.”

Pentru a realiza acest lucru, spune Brochand, este necesar să se facă o „lucrare colosală, istorică de „recoltare” pentru a restabili „puterea de a face și de a preveni” a statului național, în locul „laissez-faire, laissez-passer” (lasă-l să fie, lasă-l să plece), abordarea pe care ne-o propune societatea și extinderea ei europeană.”

„În orice caz, este foarte târziu. Să recunoaștem: nu mai avem de-a face cu indivizi dispersați, cu niște „cazuri speciale, fiecare în căutarea unui viitor mai bun, ci cu diaspore.”

Citești și ajuți! Cumpără carteaEseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acum, explică fostul director al DGSE, „o diaspora este o entitate formată din imigranți și descendenții acestora — adică cetățeni francezi — care sunt grupați și al căror număr atinge o masă critică suficientă pentru presiunea socială pentru a încuraja perpetuarea credințelor și modurilor de viață din țărilor lor de origine, cu care relațiile rămân tensionate. Astfel, se formează spontan enclave străine mai mult sau mai puțin închise care întorc spatele țării gazdă și obiceiurilor acesteia.”

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Din păcate, fostul șef al informațiilor franceze este foarte pesimist cu privire la viitorul țării sale:

„Deși refuz să renunț la speranță, nici nu îmi fac prea multe iluzii cu privire la posibilitatea ca autoritățile să-și recapete controlul asupra fluxurilor de imigrație. Când vedem că programul președintelui în exercițiu, care candidează pentru realegerea sa, continuă să ignore subiectul, tot ce sperăm e să reflecteze la cât de mult istoria poate fi inevitabilă și ireversibilă, chiar și atunci când ne duce direct la cele mai mari nenorociri. (…) Toate experiențele mele acumulate mă fac să prevăd un viitor întunecat, chiar foarte întunecat, pentru copiii și nepoții noștri. În cel mai bun caz, ei se îndreaptă către un colaps nebănuit al calității vieții lor (o implozie). În cel mai rău caz, îi conducem spre confruntări teribile (o explozie). Cel mai probabil, va exista o combinație a celor două pe fondul confuziei tot mai mari”, a conchis el, conform Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE