vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEAUR și-a anunțat susținerea pentru rivalul lui Macron, chiar în fața reprezentantului...

AUR și-a anunțat susținerea pentru rivalul lui Macron, chiar în fața reprezentantului acestuia: George Simion, un salut sincer pentru Eric Zemmour „cel mai bun președinte pe care Franța îl va avea din iunie încolo”

Un moment mai puțin remarcat a avut loc în timpul ședinței solemne a Parlamentului ocazionată de aniversarea a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

În timpul ședinței parlamentare, care a avut loc pe 2 februarie, deputatul AUR Daniel Gheorghe Rusu a făcut o remarcă care a fost trecută cu vederea.

El a transmis un mesaj al co-președintelui AUR, George Simion, care nu a fost prezent, în care anunța „salutul sincer” al acestuia pentru Eric Zemmour, „cel mai bun președinte pe care Franța îl va avea din iunie încolo”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Momentul acestui salut este aici, la minutul 1:24.12

Eric Zemmour (foto stânga) este unul dintre contracandidații lui Emmanuel Macron pentru funcția de președinte al Franței, la alegerile din acest an.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

De remarcat este că anunțul AUR a fost făcut chiar în fața reprezentantului lui Macron la ședința Parlamentului, ministrul pentru Europa şi Afaceri externe al Republicii Franceze, Jean-Yves Le Drian. Aliatul politic din parlament al lui Emmanuel Macron este USR.

Sursa foto: https://financialintelligence.ro/

Eric Zemmour este un jurnalist francez care și-a anunțat candidatura la președinția Franței ca independent. Platforma sa este una conservatoare, făcând apel la valorile clasice ale Europei, precum și la suveranitatea națională a statelor membre a UE.

Videoclipul în care își anunța candidatura a fost scos de pe youtube pentru că „a încălcat termenii și condițiile”. Ulterior a fost reîncărcat pe diferite alte canale.

 

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

5 COMENTARII

  1. Îi jignește pe francezi; Zemmour este evreu. Încă unul de prima generație.
    Mai bine ați scrie despre răscoala din Canada.

  2. eric este un candidat de tip iepure, scos din joben de elita globalista, pentru a rupe din voturile lui le pen. Ca si Simion, care compromite pe zi ce trece curentul nationalist autentic.

  3. Mergi mă și pune-ți proteza în gură, găozar userist ce ești. Începe să bată vântul și chiar nu are rost să te speli cu rahat între dinți. Rămâi pe pagina bolșevicilor băutori de urină marca USRiMISA. Miroși a tâmpit rezistent de la o poștă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE