ACTUALITATEE oficial: Novak Djokovici va trebui să fie dublu-vaccinat ca să joace...

E oficial: Novak Djokovici va trebui să fie dublu-vaccinat ca să joace la Australian Open

Liderul tenisului mondial masculin, sârbul Novak Djokovici, nu va juca la Australian Open dacă nu va fi vaccinat.

Anunțul a fost făcut de către Ministrul Imigrației din Australia, Alex Hawke, informează Eurosport. Conform acestuia, sârbului i s-a spus explicit că „trebuie să fie dublu-vaccinat” pentru a putea juca.

„Am primit sfat din partea cadrelor medicale și a consilierilor medicali să nu lăsăm oameni să intre în Australia dacă nu au fost vaccinat cu doză dublă”, a spus Hawke.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nu am niciun mesaj pentru Novak Djokovici. Am un mesaj pentru toată lumea care vrea să vină în Australia, inclusiv el: trebuie să fie vaccinat cu doză dublă”.

Anunțul a fost întărit de Ministrul Sănătății. „Se aplică tuturor, fără excepție sau teamă. Nu contează dacă ești numărul 1 în lume sau altcineva”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sârbul a declarat recent că nu vrea să facă public dacă este vaccinat sau nu. Competiția de la Melbourne, pe care Djokovici a câștigat pentru ultimii trei ani consecutiv, se va disputa între 17 și 30 ianuarie 2022.

Djokovici s-a exprimat în trecut, de mai multe ori, împotriva vaccinării obligatorii.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...