ACTUALITATEE oficial: Novak Djokovici va trebui să fie dublu-vaccinat ca să joace...

E oficial: Novak Djokovici va trebui să fie dublu-vaccinat ca să joace la Australian Open

Liderul tenisului mondial masculin, sârbul Novak Djokovici, nu va juca la Australian Open dacă nu va fi vaccinat.

Anunțul a fost făcut de către Ministrul Imigrației din Australia, Alex Hawke, informează Eurosport. Conform acestuia, sârbului i s-a spus explicit că „trebuie să fie dublu-vaccinat” pentru a putea juca.

„Am primit sfat din partea cadrelor medicale și a consilierilor medicali să nu lăsăm oameni să intre în Australia dacă nu au fost vaccinat cu doză dublă”, a spus Hawke.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nu am niciun mesaj pentru Novak Djokovici. Am un mesaj pentru toată lumea care vrea să vină în Australia, inclusiv el: trebuie să fie vaccinat cu doză dublă”.

Anunțul a fost întărit de Ministrul Sănătății. „Se aplică tuturor, fără excepție sau teamă. Nu contează dacă ești numărul 1 în lume sau altcineva”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sârbul a declarat recent că nu vrea să facă public dacă este vaccinat sau nu. Competiția de la Melbourne, pe care Djokovici a câștigat pentru ultimii trei ani consecutiv, se va disputa între 17 și 30 ianuarie 2022.

Djokovici s-a exprimat în trecut, de mai multe ori, împotriva vaccinării obligatorii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate