ACTUALITATENovak Djokovici, numărul 1 în tenisul masculin la nivel mondial, se opune...

Novak Djokovici, numărul 1 în tenisul masculin la nivel mondial, se opune obligativității: Am ajuns să discriminăm oamenii, nu spun dacă sunt vaccinat

Sârbul Novak Djokovici, numărul 1 ATP, urmează să se întoarcă pe teren, după ce lipsește de la finala US Open. Acesta s-a declarat vehement împotriva obligativității vaccinării și se speculează că ar putea absenta de la Australian Open, unde vaccinarea împotriva Covid-19 va fi, cel mai probabil, obligatorie, conform Mediafax.

„Am ajuns să discriminăm oamenii, nu spun dacă sunt vaccinat. Sunt pur și simplu în favoarea libertății de alegere.”, a subliniat Djokovici.

Acesta a spus întotdeauna public că se opune cerinței de vaccinare pentru jucători, deși nu se definește ca fiind „anti-vaccinist”. Această poziție a sportivului nu prea convine șefilor ATP.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Va juca la Paris Bercy, în Cupa Davis cu Serbia, și mai apoi în competiția ATP de la Torino.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...