miercuri, decembrie 6, 2023
ȘTIRIVIDEO | Viorica Dăncilă: Domnul Dîncu a fost nevoit să plece pentru...

VIDEO | Viorica Dăncilă: Domnul Dîncu a fost nevoit să plece pentru că a vorbit despre pace. Ne comportăm ca niște slugi în fața domnului Zelenski, a domnului Rutte și a Bruxelles-ului. Ceea ce ni se spune, executăm

Viorica Dăncilă a sărit în apărarea lui Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării Naționale în Guvernul Nicolae Ciucă. Fostul premier al României consideră că Dîncu a fost nevoit să plece de la MApN pentru că și-a permis să vorbească despre pace, deranjându-l pe Volodimir Zelenksi. Afirmațiile au fost făcute în cadrul podcastului lui Ionuț Cristache, la EVZ, citat de inPolitics:

„Tind să-l cred pe domnul Vasile Dîncu. El a ieșit cu o afirmație care cred că a deranjat, a spus că trebuie negociată pacea. După ce a ieșit cu această afirmație, că trebuie să se așeze la masă marile puteri și să negocieze pacea, am văzut că împotriva dânsului a ieșit atât domnul președinte, care i-a spus să citească presa, președintele PSD nu a ieșit cu vreo reacție de susținere a domnului Dîncu…

Mai este un aspect – să nu uităm că a venit și o reacție din partea ucraineană – senzația mea în acest moment e că atunci când strănută domnul Zelenski, ai noștri de la București răcesc. Ne comportăm ca slugi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Produsele din Ucraina pline de pesticide au pătruns pe piața românească, iar fermierii noștri au mari probleme. Vedem că nu avem nicio reacție la măsurile care se iau la Bruxelles. Ni se vorbește de solidaritate, ni se spune să tăiem animalele din România în condițiile în care avem cel mai mic număr pe cap de locuitor.

Va veni un nou regulament în care ni se va cere să reducem cu 35% consumul de pesticide la hectar. Nu vedem nicio reacție, ceea ce ni se spune, executăm. A venit premierul olandez Mark Rutte la noi cu un aer autoritar, iar ai noștri parcă erau de pe altă lume, nu aveau nicio reacție. Sunt slugarnici, lipsiți de demnitate“, a mai spus Viorica Dăncilă.

„Atitudinea din ultima vreme a domnului Zelenski a condus la o lipsă de credibilitate, pentru că a arătat că nu are încredere în cei care au analizat ceea ce s-a întâmplat în Polonia, nici în partea poloneză, nici în cea americană, a insistat să fie parte a analizei, ca și cum el ar fi cel care controlează, iar acest lucru nu se face. Eu cred că în perioada care urmează vor fi din ce în ce mai multe voci care vor milita pentru pace, din ce în ce mai multe țări vor susține pacea“ a conchis Dăncilă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

  1. CE-MI PLACE DE DOAMNA DANCILA! CE SIMPATICA DIN CALE AFARA ESTE!! Si cum vorbeste ea despre a fi, nu-i asa, slugi in fata altora… Se vede ca se pricepe foarte bine la acest subiect, nu degeaba a candidat la presedintie, facand (mare?) concurenta actualului dictator-sluga!! (mai direct: ea cum e? nu e exact la fel, daca nu mai rau?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate