duminică, ianuarie 29, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Episcopul Giurgiului, critici dure pentru conducători, „niște oameni de nimic”:...

VIDEO | Episcopul Giurgiului, critici dure pentru conducători, „niște oameni de nimic”: Un președinte dezbinător. Poporul trăiește-n frig și-n foame, o să vedeți cum vor sfârși cei care-și bat joc de români

PS Ambrozie, Episcopul Giurgiului, i-a criticat dur pe conducătorii țării, în frunte cu Președintele Iohannis, cu ocazia slujbei pe care a ținut-o de Sfânta Parascheva.

El l-a numit pe președinte, „dezbinator” și a spus că a desemnat ca prim-miniștri numai corupți.

Episcopul a mai zis că „țara se duce la vale” pentru că „cei care conduc azi sunt oameni de nimic, n-au credință”.

„Singurul proiect de țară din ultimii 30 de ani a fost Catedrala Mântuirii Neamului. Președintele țării, care nu face nimic pentru țară și care dezbină, a venit la Comana, s-a plimbat cu bicicleta dar n-a intrat la Mănăstire, unde e înmormântat voievodul Vlad Țepeș. Nu-i interesează biserica. Sfidare peste sfidare, oameni corupți, pe care i-a desemnat miniștri și prim-miniștri, n-au făcut pentru țară.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În alte țări din vecinătatea noastră, cum sunt polonezii sau ungurii, au avut grijă ca să aibă anumite strategii în a proteja categoriile vulnerabile, precum bătrânii, copiii, persoanele singure de prețurile celor care furnizează căldură, energie, etc. Să nu ai o strategie ca să-ți protejezi țară, dar să aibă țară că nu vor ieftini combustibilii…Uitați-vă cum se duce țara la vale, cum se scumpesc toate. De la pâinică la untdelemn, pentru că cei care conduc țara astăzi sunt oameni de nimic. N-au credință.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Sunt de 21 de ani episcop și i-am văzut pe toți președinții. Chiar și liberii cugetători. Toți președinții de după 1990 se duceau să se închine la Sf. Parascheva, erau alături de popor. Pe-ăștia nu-i îngăduie sf. Parascheva să vină pentru că sunt mincinoși și nu iubesc poporul.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Singura care mai face ceva pentru oameni și pentru copii, este Biserica. Patriarhul nostru, când era Mitropolitul Moldovei, făcea spitalul Providența, făcea centre culturale, cumpăra salvări din străinătate. O activitate pe care o continuă de la București”, a explicat PS Ambrozie.

Episcopul Giurgiului i-a criticat și pe cei de la Recorder, numindu-i „epigoni plătiți să-și bată joc de Biserică”. PS Ambrozie a spus că poporul trăiește „în frig și-n foame, mai rău ca-n 89.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Cine-i plătește pe acești epigoni să-i înregistreze pe preoți și să-și bată joc de Biserică. Până când o să-și bată joc de credința noastră? Pentru că la baza piramidei stă poporul și la vârf stau ăștia care ne conduc. Dar să vedeți când s-o mișca poporul, să vedeți cum o sa cadă să-și rupă gâtul toți!

Când și-o lua Dumnezeu mâna de pe ei, de pe ăștia care chinuie țara…toți vor sfârși. O să se găsească un procuror să vadă ce-au făcut pentru străini, pentru corporații, că pentru popor n-au făcut nimic. Numai minciuni. Poporul trăiește în frig și-n foame, mai rău ca-n perioada comunistă.

Au sărăcit țara și noi trebuie să tăcem să nu zicem nimic.”, a tunat Episcopul.

Dumnezeu nu se lasă batjocorit

PS Ambrozie l-a parafrazat pe Patriarhul Daniel și a zis că „Dumnezeu nu se lasă batjocorit”.

„Dumnezeu nu se lasă batjocorit, așa cum a zis Patriarhul anul trecut. Și pentru toate rugăciunile celor care vin la biserică și la mănăstiri, nu se poate să nu-i dea jos pe nemernicii ăștia care ne conduc, care nu sunt vrednici de încrederea noastră.

Credința i-a ținut pe părinții noștri și îi salva și pe copiii voștri de toate ideologiile străine.

Dvs sunteți tineri și o să vedeți cum vor sfârși cei care-și bat joc de români. E o chestiune de timp. Nu vă smintiți de ceea ce vedeți la TV, nu vă speriați nici de covid, nu vă grăbiți să vă vaccinați, lăsați-i pe ei, parlamentarii, să se vaccineze mai întâi. Toți senatorii și deputații. Și apoi. Și de-o mai rămâne un vaccin din astea 120 milioane cumpărate de Câțu, abia atunci să vă vaccinați, că sunt… expirate… Își bat joc de români, bată-i Dumnezeu să-i bată, de dușmani…!

Atât de mult și-au bătut joc de țară, că ard spitalele cu oameni cu branulă în mână. Cum se poate așa ceva în secolul XXI? Vor să promoveze spitalele private, dar cum se poate duce un om cu o pensie mică într-un spital privat? Rămâneți în Biserică, avem un Patriarh puternic și un Sinod care se luptă.”, a cuvântat episcopul.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

10 COMENTARII

 1. K.K. ma K. … ia să vedem cum o să sfârșească, de abia aștept, dar grăbiți-Vă că am o vârstă și vreau să apuc și eu … Cu UN sas ”străin” de neam și un ungur pârât .. în comparație cu DUIUMUL de rumâni TRĂDĂTORI și cu și mai marele DUIUMUL de rumâni CĂCĂCIOȘI … care Ei sunt VINOVAȚII PRINCIPALI .. cine până la urmă o să sfârșească ”nasol” ?… Că numa gura-i de Voi ăștia de prin sud, gura, semințele, tablele și manelele … păi faceți ceva oarece că dară capitala de unde se conduce Ro. e prin zona Domniilor Voastre și nu la Turda sau Blaj … jaj jaj !?!!! …………

 2. Pare ca ierarhii BOR au inteles in sfarsit ca e groasa.Tacerea lor, mult prea lunga ,nu a facut decat sa dea apa la moara anticristilor care sufoca Romania.Ramane de vazut cati crestini adevarati mai are poporul acesta .In 2018 s-a vazut ca mai erau vreo 20 la suta.Acum,probabil ,sunt si mai putini.Noi suntem o natie ipocrita si oportunista ,doar in sondaje ne declaram crestini,cand e vorba sa sustinem Biserica si valorile crestine majoritatea ne pierdem pe drum.

 3. Am ascultat tot ce spune PS Ambrozie si sunt placut surprins . Cel mai puternic mesaj pe care l-am auzit pana acum de la un ierarh – Asta inseamna ca ceva se schimba in retorica si atitudinea BOR fata de puterea politica . Avem nevoie de o ierarhie care sa nu mai ramana moale si duplicitara in fata ofensivei pur satanice a noii ordini globaliste! Altfel , ce a mai ramas din tara si popor, se va pierde complet..

 4. Demnă și bărbătească atitudine. Cinste dânsului! Și la cât mai multe astfel de luări de poziție și adevăruri mărturisite pe șleau, de la cât mai mulți!
  Despre dezbinătorul din frunte, totuși, poate tot răul spre bine: ce ocazie mai bună am fi avut să vedem atâția Pippidii și Manolești că-și dau mândri arama pe față? Cine știe, poate altminteri chiar ne-am fi uitat neștiutori în gura lor. E mai bine uneori să se separe apele, unele lucruri chiar nu pot trăi laolaltă. Iar acum poate s-au mai convins și din credulii pacifiști ce hram poartă ăia pe care îi tot invitau la dezbateri intelectuale și se amăgeau că sigur după câteva, tot mai multe, concesii o să-i asculte și o să-și schimbe părerea.

 5. @Catalin B Fiecare pasare pe limba ei piere. Omul ala are o tema si se tine de ea. Aia e painica lui. Intr-o buna zi tot scuipatul pe care l-a produs o sa il primeasca inapoi. Probabil ca stii ce li s-a spus apostolilor:
  11. În orice cetate sau sat veţi intra, cercetaţi cine este în el vrednic şi acolo rămâneţi până ce veţi ieşi.
  12. Şi intrând în casă, uraţi-i, zicând: “Pace casei acesteia”.
  13. Şi dacă este casa aceea vrednică, vină pacea voastră peste ea. Iar de nu este vrednică, pacea voastră întoarcă-se la voi.
  14. Cine nu vă va primi pe voi, nici nu va asculta cuvintele voastre, ieşind din casa sau din cetatea aceea, scuturaţi praful de pe picioarele voastre.
  15. Adevărat grăiesc vouă, mai uşor va fi pământului Sodomei şi Gomorei, în ziua judecăţii, decât cetăţii aceleia.
  16. Iată Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi dar înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii. (Matei 10)
  Nu te mai agita pentru o cauza pierduta

 6. Bre ambro ce iti mai pasa de coruptie ma neica. Ar trebui s te faci procuror sa il chestionezi pe marele alb nentu mult preafericit de niste fonduri spalate prin bor

  • Vita, mergi de te racoreste in cocina suinei naziste de la “Romania curata” sau pe forum la Scanteia , Hoitniuz, etc. BOR a facut cu bani putini si greu adunati ce nu au facut haitele politruc-securiste in 30 de ani cu zeci si sute de milarde de EUR !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate