joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEDoliu în presă. A murit jurnalistul Gelu Chelu | „S-a internat pentru...

Doliu în presă. A murit jurnalistul Gelu Chelu | „S-a internat pentru ceva și, din păcate, s-a întâmplat altceva!“, a scris o prietenă

Jurnalistul Gelu Chelu s-a stins din viață, după ce în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, conform EVZ.

Gelu Chelu a fost internat la Spitalul Floreasca în urmă cu aproximativ o săptămână, în comă indusă, iar în toată această perioadă starea lui de sănătate a fost gravă.

„Starea lui este la fel de gravă, sunt vești bunicele și nu prea. Vor sa îl scoată din comă indusă și să încerce să îi facă o evaluare neurologică. Urmează să se hotărască în zilele următoare când îl scot din sedare și, în funcție de cum o să poată respira singur, mai văd ce au de făcut pe parte neurologică, în funcție de cât de afectat e“, declarau membrii familiei lui Gelu Chelu.

Potrivit Click, Gelu a fpcut stop-cardiorespirator cu o seară înainte să ajungă la spital pentru o operație de rutină. Din cauza problemei cardiace, medicii l-au băgat în comă indusă.

Daniela Popa scris acum aproximativ o săptămână că jurnalistul „s-a internat pentru ceva și, din păcate, s-a întâmplat altceva!“

Gelu Chelu lucra de aproximativ 30 de ani în presă, iar ultimul deceniu și l-a petrecut la revista Click.

Gelu Chelu era vaccinat împotriva coronavirus. Jurnalistul nu s-a ferit să-și manifeste încrederea în ser și a postat imagini de la vaccinare pe pagina sa de Facebook.

Decesul lui Gelu Chelu vine după ce Mihnea Vasiliu, fost director Ringier și Libertatea, s-a prăbușit în holul unui hotel din București și nu a mai putut fi salvat. Anterior, jurnalista Iulia Marin a fost găsită moartă de polițiști în propria locuință.

O listă neexhaustivă cu toți oamenii decedați subit în ultimii ani – aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. ” Dacă afișează o temperatură …. ”
  -raed alrahat tocmai a substituit persoana cu aparatul
  numai pt. asta ar merita…ceva.

 2. Am fost sunat de o persoană care a încercat să mă convingă că nu este corect să i se ia temperatura când intră la un hipermarket sau un supermarket. Au vrut să îi ia temperatura, ea nu a vrut și nu au lăsat-o să intre. Eu cred că trebuie să ne obișnuim cu acest lucru, adică îți ia temperatura de la distanță.
  >>>>>>>>>> Nu te atinge, nu îți face nimic, doar îți ia temperatura.
  Dacă afișează o temperatură peste 37,3 nu ți se permite să intri. Înseamnă că trebuie să consulți un medic.
  Este normal”, a spus Arafat.

  -nici click cu smarfonu pe sub fusta nu îți face nimic…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE