miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEProf. Bogdan Glăvan, despre certificatul „stop Covid” propus de Rafila: Ei vor...

Prof. Bogdan Glăvan, despre certificatul „stop Covid” propus de Rafila: Ei vor să creeze Statul Bio-Securității, după model chinezesc, sau Statul Terapeut, să trateze cetățenii ca pe niște bolnavi permanenți care musai au nevoie de o doză, două, trei, patru…

Profesorul Bogdan Glăvan a comentat noile propuneri privind certificatul verde la locul de muncă, propuse de PSD și noul Ministru al Sănătății, Alexandru Rafila.

Economistul spune că scopul urmărit, de fapt este vaccinarea obligatorie a angajaților, dar fără să afirme asta explicit.

„Dl. Rafila vrea să îndulcească momeala cu vaccinarea. Certificatul Stop Covid chipurile sună mai bine decât certificatul verde. O aberație. Stop Covid e o utopie. Dl. Rafila a aflat că virusul a devenit endemic și că, prin urmare nu putem să-l eradicăm? Specialiștii spun că acest lucru este adevărat din primăvara anului 2020.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

Așa că socialiștii vând o utopie, o Nirvana, o lume fără Covid. După ce te vaccinezi riscul de deces scade până la un nivel similar cu cel al gripei; la fel dacă ai trecut prin infecție. Dar politrucii nu sunt mulțumiți. Ei vor să creeze Statul Bio-Securității, după model chinezesc, sau Statul Terapeut, să trateze cetățenii ca pe niște bolnavi permanenți care musai au nevoie de o doză, două, trei, patru…

Certificatul Stop covid nu este despre oprirea Covid, deoarece Covid nu poate fi oprit și nici nu are sens să-l oprești, așa cum nu a avut sens să oprim gripa sau răcelile provocate de ceilalți coronaviruși. Certificatul este despre amputarea libertății.

Lumea în care trăim, cu viruși, este normală. Anormală este viziunea socialistă a unei planete aseptice”, a scris Glăvan.

Acesta a însoțit afirmațiile sale de un tabel:

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Incomplet și naiv pe alocuri. Nu știu dacă voit, ca să pară mai accesibil sau atât se poate la momentul actual.

    “După ce te vaccinezi riscul de deces scade până la un nivel similar cu cel al gripei; la fel dacă ai trecut prin infecție.”
    Riscul de deces deja e similar cu cel al gripei iar ordinea enumerației trebuia să fie inversă, căci imunitatea naturală e net superioară celeilalte, atât calitativ cât și cantitativ. Dacă te bazezi pe vaccin, eficiența îi scade în timp și da, depinzi de boostere. Deci ai intrat în horă, joci. Totodată crește semnificativ și riscul unor efecte adverse deloc neglijabile, de la boli de inimă la ADE și altele de care om mai tot auzi pe viitor (sigur, ne vor liniști că n-au legătură). Deci nu poți spune că scopul e planeta aseptică sau doar amputarea libertății când nu vorbim de o campanie agresivă de renunțare la fumat, să zicem, sau de sport și vitaminizare obligatorii, ci de proceduri experimentale cu risc de moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate