duminică, mai 19, 2024
ACTUALITATEJurnalistul Mădălin Ionescu: Există suspiciuni că actuala criză a fost pregătită în...

Jurnalistul Mădălin Ionescu: Există suspiciuni că actuala criză a fost pregătită în cele mai mici detalii de suprastructuri statale și centre de informații pentru o reconfigurare socială și politică de proporții

Jurnalistul și realizatorul TV Mădălin Ionescu a spus că actuala criză este una „artificială”, iar decidenții de la nivel internațional au mai încercat să declanșeze o criză asemănătoare acum 12 ani, respectiv pandemia de gripa porcină.

„Mulți oameni nu par sa perceapă adevărata dimensiune a dramei sau tragediei prin care trecem in acest moment, iar eu nu am cum sa dezvolt aici o serie de aspecte care au precedat declanșarea artificiala a actualei crize. Pot sa va spun ca unii din principalii decidenți medicali la nivel internațional au mai fost implicați într-o tentativă de declanșare a unei pandemii acum aproape 12 ani, o data cu “gripa porcină”. Atunci povestea s-a stins lamentabil pentru ei, deși anunțaseră milioane de morți , iar milioane de doze de vaccin produse și achiziționate de diverse guverne au putrezit la propriu, nemaifiind administrate”, a afirmat el într-un interviu pentru revista „Ciao”.

Mădălin Ionescu spune că există suspiciuni că actuala criză a fost pregătită de suprastructuri statale pentru o reconfigurare socială și politică de proporții.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Șeful Institutului de boli infecțioase din SUA, Anthony Faucci , unul din liderii mondiali in așa-numita operațiune de combatere a răspândirii noului coronavirus, nu este străin de Wuhan, institutul pe care-l păstorește finanțând chiar un experiment chinezesc care a produs in 2015 un rezultat foarte asemănător cu povestea actualului virus. Doctorul Drosten, șeful institutului “Robert Koch”, echivalentul german al Centrelor pentru “Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA “, a impus actuala formula a testelor RT PCR , deși acestea nu pot depista nicio infecție , fapt precizat de o mulțime de savanți de talie mondiala. El are prieteni care produc aceste teste și le vând in toată lumea. Șeful OMS, etiopianul Ghebreyesus e un fost comunist radical și prieten al regimului chinez. Exista suspiciuni ca actuala criza a fost pregătită in cele mai mici detalii de suprastructuri statale și centre de informații pentru o reconfigurare socială și politica de proporții, dar și pentru beneficiile masive ale unor lanțuri farmaceutice internaționale. Sa nu uitam ca al doilea război mondial a fost declanșat la insistentele cartelului german chimic și farmaceutic IG Farben. Aceste date sunt publice, reale și pot fi verificate de oricine vrea sa înțeleagă mai bine contextul in care ne aflăm”,  a continuat el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Mădălin Ionescu crede că ne aflăm în prin război, în care România este simplu actor sau executant.

„Nu cred de exemplu că vaccinul ne va ajuta să scăpăm de criza în care ne aflăm. Nu sunt împotriva ideii de vaccinare, dar nu cred în eficiența acestora pe termen lung. SARS CoV 2 pare să fie un virus inteligent care își poate modifica anumite particularități la ceva timp, astfel încât tot tratamentele medicamentoase vor fi cele care vor face diferența. Actuala criză se va prelungi pe mai mulți ani și va duce la mari schimbări sociale și transformări geo-politice. Suntem în plin război, indiferent că ne place sau nu acest termen, mă rog, e o părere pur subiectivă! România e doar un simplu actor sau executant în această etapă. Poate că actuala criză va crea germenii apariției unor forțe politice capabile să-și îndrepte cu adevărat fața spre interesele țării”, a continuat jurnalistul.â

Mădălin Ionescu este căsătorit și are trei copii, a fost realizator de talk-show-uri la mai multe televiziuni românești.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE