ACTUALITATE VIDEO O femeie a fost luată de pe stradă și târâtă de...

VIDEO O femeie a fost luată de pe stradă și târâtă de polițiști în ambulanță pentru că nu voia să poarte mască pe stradă

ACTUALIZARE 17:40 Un cetățean susține că femeia avea masca la mână, dând-o jos pentru câteva secunde, fiind surprinsă de către Poliția Locală.

„Este o vecina de-a mea..a avut masca la ieșire dintr-un magazin si cand a ieșit și-a pus-o sub barbie si erau in preajma un polițist de la Sectia 2 însoțit de un milițian local …repede sa ii facă amenda …papitoiul ala de la locală …femeia este fara venit direct Pt ca are o fetița cu probleme iar soțul lucrează cu ziua … ea nu a vrut sa stea sa i se întocmească PV …si cel de la locală a i mbrancit-o apoi a sărit si polițistul ambii au trântit-o la pământ ca pe cine știe ce infractor periculos !…apoi au chemat ambulanta Pt ca femeia striga sa-i dea drumul …ce vremuri ce rahati avem in locală …tragic”, a scris Mihai Kovaci, citat de Ochiul Clujean.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea:Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie a fost băgată cu forța într-o ambulanță, astăzi, după ce a fost prinsă de un echipaj de Poliție că nu purta masa de protecție la Cluj Napoca.

Polițiștii spun că au luat-o pe femeie cu forța „din cauza stării medicale a acesteia”, dar pe imaginile filmate se vede cum persoana în cauză este înconjurată de polițiști și târâtă până la Salvare, aceasta opunându-se din răsputeri.

„Polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protecție individuala, nepurtând mască de protecție, fiind informată despre această prevedere legală.

I-au fost solicitate informații pentru stabilirea identității, însă persoana în cauză nu a oferit informații in acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate”, arată un comunicat al Inspectoratului de Poliție Cluj, citat de Antena 3.

De joi, 22 octombrie, purtarea măștii este obligatorie pe raza Municipiului Cluj Napoca, inclusiv în aer liber.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 10.636 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Articole relaționate

Cele mai citite