ACTUALITATEVIDEO O femeie a fost luată de pe stradă și târâtă de...

VIDEO O femeie a fost luată de pe stradă și târâtă de polițiști în ambulanță pentru că nu voia să poarte mască pe stradă

ACTUALIZARE 17:40 Un cetățean susține că femeia avea masca la mână, dând-o jos pentru câteva secunde, fiind surprinsă de către Poliția Locală.

„Este o vecina de-a mea..a avut masca la ieșire dintr-un magazin si cand a ieșit și-a pus-o sub barbie si erau in preajma un polițist de la Sectia 2 însoțit de un milițian local …repede sa ii facă amenda …papitoiul ala de la locală …femeia este fara venit direct Pt ca are o fetița cu probleme iar soțul lucrează cu ziua … ea nu a vrut sa stea sa i se întocmească PV …si cel de la locală a i mbrancit-o apoi a sărit si polițistul ambii au trântit-o la pământ ca pe cine știe ce infractor periculos !…apoi au chemat ambulanta Pt ca femeia striga sa-i dea drumul …ce vremuri ce rahati avem in locală …tragic”, a scris Mihai Kovaci, citat de Ochiul Clujean.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea:Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie a fost băgată cu forța într-o ambulanță, astăzi, după ce a fost prinsă de un echipaj de Poliție că nu purta masa de protecție la Cluj Napoca.

Polițiștii spun că au luat-o pe femeie cu forța „din cauza stării medicale a acesteia”, dar pe imaginile filmate se vede cum persoana în cauză este înconjurată de polițiști și târâtă până la Salvare, aceasta opunându-se din răsputeri.

„Polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protecție individuala, nepurtând mască de protecție, fiind informată despre această prevedere legală.

I-au fost solicitate informații pentru stabilirea identității, însă persoana în cauză nu a oferit informații in acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate”, arată un comunicat al Inspectoratului de Poliție Cluj, citat de Antena 3.

De joi, 22 octombrie, purtarea măștii este obligatorie pe raza Municipiului Cluj Napoca, inclusiv în aer liber.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...