ACTUALITATESUA | Mai mulți jurnaliști americani de la un radio de limbă...

SUA | Mai mulți jurnaliști americani de la un radio de limbă spaniolă au anunțat că pleacă decât să lucreze pentru George Soroș

Un număr tot mai mare de jurnaliști americani părăsesc un post de radio în limba spaniolă după ce acesta a fost cumpărat de un grup susținut de miliardarul de stânga George Soroș, scrie The Epoch Times.

Nelson Rubio și-a anunțat demisia de la Radio Mambi pe 12 iulie, după ce același lucru l-a făcut și Dania Alexandrino și Lourdes Ubieta.

Radio Mambi „a fost vocea exilului cubanez, vocea bărbaților și femeilor conservatoare care apără libertatea, democrația, principiile familiei, adevărul și credința în Dumnezeu”, a spus Rubio în timpul unei conferințe de presă la Miami.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Mulți din această comunitate s-au simțit trădați de achiziția acestui radio de către o companie finanțată de extremistul liberal de stânga, George Soros”.

Rubio și Ubieta se alătură Americano Media, unde Alexandrino a avut deja o emisiune. „Fiind fidel principiilor mele, nu puteam accepta să fac parte din vreo afacere asociată cu acești activiști de stânga și cu agenda lor socialistă”, a spus Alexandrino reporterilor.

Radio Mambi a fost unul dintre cele 18 posturi de radio din 10 orașe care a fost achiziționat recent de Latino Media Network de la Univision. Se spunea că posturile ar ajunge la aproximativ o treime din populația latină din SUA.

Acordul a fost de 60 de milioane de dolari, toți în numerar, potrivit rețelei. Rețeaua, care nu a răspuns la o solicitare pentru comentarii comentarii, a spus că finanțarea sa provine de la „investitori latini de frunte” și Lakestar Finance LLC, o entitate de investiții afiliată Soros Fund Management, una dintre numeroasele entități deținute sau legate de Soros.

Americano Media se autoproclamă drept prima rețea națională conservatoare hispanică din SUA.

S-a lansat în martie și difuzează pe Sirius XM, GETTR și aplicații, cu planuri de lansare la televizor în curând. CEO-ul Ivan Garcia Hidalgo a spus  că achiziția Mambi „ne-a indicat că Stânga încearcă să reducă la tăcere adevărul și narațiunea conservatoare și le-am oferit acestor mari gazde și talente o oportunitate de a veni la Americano și de a-și continua munca. ”

„Acești indivizi alcătuiesc o echipă puternică care a fugit de ceea ce va deveni o voce a opresiei și a dezinformării, pentru a se alătura unei rețele puternice de hispanici cărora le pasă profund de comunitățile lor”, a adăugat el.

Jurnalistul brazilian Paulo Figueiredo dădea, printre alții, un semnal de alarmă, spunând pentru „Crossroads” de la EpochTV că mișcarea Latino Media Network provine din dorința de a-i face hispanici să voteze din nou pentru democrați, deoarece din ce în ce mai mulți au trecut la republicani în ultimele alegeri.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate