marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEVictor Ponta a reacționat dur după conversația telefonică dintre Iohannis și Zelenski:...

Victor Ponta a reacționat dur după conversația telefonică dintre Iohannis și Zelenski: „Oare chiar ne place la toți să fim umiliți chiar de toată lumea?”

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook, Victor Ponta a reacționat dur după convorbirea telefonică dintre Klaus Iohannis și Volodimir Zelenski. Politicianul condamnă atitudinea președintelui României cu privire la încălcarea drepturilor minorității românești din Ucraina.

„Credeți că acum copiii românilor din Bucovina o să aibă voie să învețe după un Abecedar în limba română? NU! Credeți că românii care au fost luați cu forța într-o noapte, prin decizia lui Stalin și Hitler, și trecuți de la România la URSS (acum Ucraina) meritau un ajutor concret din partea Președintelui României ( ales, e adevărat, fără voturile lor, pentru că în Ucraina e interzis să ai și cetățenie română) ? Dincolo însă de viața românilor din Ucraina – oare chiar ne place la toți să fim umiliți chiar de toată lumea? Nu mai suntem doar “păcălicii” Europei – de care guvernanții din Austria sau Olanda “fac mișto” când vine vorba de Schengen. Acum s-au învățat și alții că pot să facă orice cu românii – pentru că Dl Iohannis își exprimă “preocuparea și nemulțumire” , după care pleacă la ski, sau la o Conferință internațională unde trebuie să citească de pe foaie un text insipid și incolor; după care se relaxează!”, a scris fostul premier pe pagina de Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymplevei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate