sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEArad | Un preot care dorea să slujească la căpătâiul unei muribunde,...

Arad | Un preot care dorea să slujească la căpătâiul unei muribunde, dat afară din Spitalul Grădiștea de către medici

Preotul Flavius Ardelean dn Pâncota, județul Arad, a fost dat afară din Spitalul Covid de la Grădiște de medicii din unitate, deși era îmbrăcat în costum de protecție și era vaccinat.

Părintele Ardelean s-a dus să slujească la căpătâiul unei femei de 45 de ani, internată la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului, la rugămintea acesteia, informează Aradon.

Femeia se află în stare gravă și a dorit să-l aibă aproape pe părintele său, neștiind dacă va mai apuca a doua zi. Preotul spune că a fost tratat ca ultimul om de către medici.

„Sunt vaccinat, am şi trecut prin boală, acum două săptămâni am ieşit din carantină. M-am dus acolo să fac un lucru bun, dar nu am fost lăsat să intru nici măcar până la uşa salonului, echipat cum trebuie, desigur. A venit mai întâi o asistentă să vorbească cu mine, mi-a zis că nu pot intra decât cu acordul medicului, apoi a venit un doctor arogant şi şmecher care a zis că e nevoie de aprobări şi l-a pus pe portar să mă dea afară. Este un abuz felul în care am fost tratat! Pacienta are dreptul la asistenţă religioasă; este enoriaşa mea, era de datoria mea să fac o slujbă pentru ea. Măcar să fim umani, dacă altceva nu se poate. Dar cei de la spital nu vor să fie deranjaţi, m-au dat afară ca pe ultimul om” – a povestit, extrem de iritat, preotul Flavius Ardelean, pentru sursa citată.

La rândul său, cei de la Spitalul Grădiște – acuzat în mai multe rânduri de tratamente inumane aplicate pacienților – spun că nu au fost informați de faptul că familia ar fi fost de acord cu prezența preotului.

Jurnaliștii arădeni se întreabă, însă: „Dacă spitalul nu a fost informat despre vizita preotului, dacă preotul a venit neanunţat la spital, oare ar fi fost atât de complicat ca medicul să contacteze familia pentru a primi confirmarea că preotul este acolo la dorinţa familiei? Poate mâine va fi prea târziu pentru femeia aflată pe patul spitalului…”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE