luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEUn primar din Argeș a tăiat cu flexul băncile din fața porților...

Un primar din Argeș a tăiat cu flexul băncile din fața porților oamenilor | Video

Un primar din județul Argeș a stârnit revoltă în rândul locuitorilor comunei Lunca Corbului după ce a luat decizia de a înlătura băncile amplasate în fața porților locuitorilor comunei pe care o conduce. Imaginile au fost publicate pe rețelele socializare chiar de către o localnică. În filmare se poate vedea cum primarul taie cu flexul băncile din fața proprietăților, informează Fanatik.ro.

Unii oameni critică decizia primarului, fiind de părere că există o mulțime de probleme, în comună, ce necesită rezolvare, problema băncilor fiind cea mai mică dintre ele. Oamenii s-au declarat nemulțumiți de modul în care a acționat acesta.

Fapta primarului a declanșat un val de reacții în mediul online, iar oamenii s-au împărțit în două tabere, una a susținătorilor și alta a celor care l-au criticat.

Citești și ajuți! Cumpără carteaEseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Redăm câteva dintre comentariile internauților:

„Iarba de ce nu o taie că e domeniul public sau nu o putea tăia din cauza băncilor?”

„Poate vrea să facă trotuare și să asfalteze străzile? Sau poate o spălare de bani, ceva? Din cauza unor lepădături ca ăștia, țara asta nu merge. Strică tot. Sau poate nu aveți apă și canalizare în comună? De ce domnule primar nu sunteți transparent? Oamenii nu au dreptul să știe ce faceți cu banii lor?”

„Le scoate, pentru că pune ceva mai modern, să fie toate la fel”

„Un primar de omenie, mare caracter, un om adevărat. Alo… cetățenii deschideți ochii și gândiți de zece ori pe cine votați. Se spune ca omul se cunoaște după fapte și omul după roade”

„Nu se asortau, cu asfaltul, rețeaua de apă și canalizarea?”

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. satenii sa puna mana sa munceasca decat sa stea la barfa pe santz. Auzi sa vina primarul sa le coseasca in fata curtilor.. Ce putori de oameni.. d-aia tara asta s-a dezvoltat nimai cu biciul, cum ii lasi liberi cum li se urca democratia la cap.

  2. „Le scoate, pentru că pune ceva mai modern, să fie toate la fel” -cine spunea asta trebuie mutat in Gulag,
    nu mai are leac!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate