joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Marea Moschee din Paris îi îndeamnă pe musulmani să voteze...

VIDEO | Marea Moschee din Paris îi îndeamnă pe musulmani să voteze pentru Macron, spunând că „abținerea de la vot și voturile în alb vor întări aripa de extremă dreapta”

Organizațiile islamice de top se luptă pentru a alinia votul populației musulmane din Franța în spatele lui Emmanuel Macron în turul doi al alegerilor de duminică.

Potrivit liderului Marii Moschei din Paris, Chems-Eddine Hafiz, „abținerea de la vot și voturile în alb vor întări aripa de extremă dreapta”.

Într-o declarație video postată pe rețelele de socializare, el a susținut, de asemenea, că „forțele răuvoitoare au o voce astăzi astăzi, ele cerând alungarea musulmanilor”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Cum să reacționăm la această răutate care devine obișnuită și prinde în mintea oamenilor?” s-a întrebat înainte de a răspunde la propria întrebare: „Prin votul în continuitatea Republicii”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„A vota înseamnă a exista. A vota înseamnă a asigura viitoarei generații demnitatea și mândria că nu avem dreptul de a ipoteca (precum) viitorul copiilor noștri, rămânând martori pasivi ai unui dezastru politic iminent”, a adăugat Hafiz.

Marea Moschee din Paris nu este singura organizație musulmană de mare profil care îl susține pe Macron în alegeri, Organizația Musulmanilor din Franța solicitând, de asemenea, membrilor săi să voteze pentru Macron duminică, după cum a raportat CNews.

Hafiz a avertizat că există oameni care promovează discursuri „înșelătoare ale urii” împotriva musulmanilor, înainte de a încuraja oamenii să voteze pentru candidatul La République en Marche.

Organizația Musulmanilor din Franța a susținut că este conștientă de legile care guvernează neutralitatea politică cerută de misiunea lor, dar a mai spus că este esențial să acționăm ca „cetățeni responsabili”.

Le Pen s-a pronunțat constant împotriva imigrației în masă și chiar a promis un referendum asupra imigrației dacă va câștiga președinția. Cu populația musulmană a Franței în creștere în fiecare an, atât prin imigrație, cât și prin nașteri, eșantionul de vot musulman a devenit tot mai puternic și mai numeros. Pentru a se asigura că imigrația din Orientul Mijlociu și Africa de Nord continuă fără încetare, aceștia au un interes mare pentru o victorie a lui Macron, chiar dacă acesta nu este candidatul lor ideal, conform Remix News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Deci v ați prins, nu ?

    aduceți străini in țară ca să aibă globaliștii masă de manevră in momentele critice, să anuleze votul național.

    lecție pentru toți idioții stângiști care cred că dacă aduci străini faci nush ce paradis multietnic. Nu, faci doar divide et impera și intărești globalismul adică puterea celor din afara țării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE