marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEActualul președinte al Franței, Emmanuel Macron, refuză confruntarea televizată cu contracandidații săi....

Actualul președinte al Franței, Emmanuel Macron, refuză confruntarea televizată cu contracandidații săi. El și-a trimis purtătorul de cuvânt la o emisiune

Preşedintele Franței, Emmanuel Macron, candidat la un nou mandat, a refuzat să participe la dezbaterea electorală alături de contracandidații săi, transmisă de postul France 2, anunță agenția EFE, citată de Agerpres.

Astfel, s-a ales cu critici din partea adversarilor, având în vedere că este pentru a doua oară când refuză orice confruntare publică, un instrument de transparență în campania electorală pentru politicieni.

Echipa de campanie a lui Macron a propus ca în locul acestuia să vină la emisiune un reprezentant al partidului prezidenţial La Republique en Marche (LREM),  așa cum este Gabriel Attal, purtătorul de cuvânt al guvernului de la Paris, dar  toți candidaţii şi postul France 2 s-au opus vehement.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu toate acestea, Emmanuel Macron rămâne favoritul francezilor. Potrivit celui mai recent sondaj realizat de Institutul Harris Interactive, ar obține 51,5% din voturile cetățenilor în turul doi.

Cea mai puternică adversară politică a lui Macron este Marine Le Pen, candidata extremei dreapta, de profesie avocat.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Primul tur al alegerilor prezidențiale din Franța se va desfășura duminică, 10 aprilie. Turul decisiv este programat pe 24 aprilie, iar datele arată că Macron va intra în competiție directă cu Marine Le Pen.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE