ACTUALITATEUngaria refuză să primească trupe ale Alianței Nord-Atlantice. Péter Szijjártó: Există deja...

Ungaria refuză să primească trupe ale Alianței Nord-Atlantice. Péter Szijjártó: Există deja trupe NATO în țară, Forțele Armate Ungare, iar acestea oferă o apărare adecvată

Ungaria nu dorește mai multe trupe NATO în țară, deoarece propriile sale forțe armate oferă o apărare adecvată, a declarat ministrul Afacerilor Externe și Comerțului Péter Szijjártó pentru Euronews.

Vorbind despre desfășurarea trupelor NATO în alte țări din Europa Centrală și de Est, el a spus că nu este nevoie de acest lucru în Ungaria.

„Nu, nu am fost de acord și nu vom fi de acord. Asta pentru că există deja trupe NATO în țară, Forțele Armate Ungare.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Potrivit lui Szijjártó, acestea sunt într-o stare bună pentru a garanta securitatea țării, așa că nu este nevoie de trupe suplimentare. Acesta a adăugat că, în timp ce Ungaria a votat până acum în cadrul NATO pentru toate sancțiunile împotriva Rusiei, sancțiunile nu funcționează.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Au existat deja sancțiuni împotriva Rusiei. Sancțiunile ar trebui impuse doar dacă se întâmplă ceva. În primul rând, aceste sancțiuni nu funcționează”, a spus Szijjártó. Chiar dacă Ungaria a votat până acum sancțiunile NATO împotriva Rusiei, Szijjártó a spus că a făcut acest lucru „pentru că nu am vrut să perturbăm unitatea europeană. Nu am avut niciodată veto, am urmat mereu aceste decizii. Adică, nu am refuzat niciodată o asemenea decizie.”

Totuși, potrivit ministrului, este clar că sancțiunile nu funcționează, dovadă fiind faptul că și comerțul dintre Germania și Rusia și între Franța și Rusia a crescut de la introducerea sancțiunilor anterioare. Péter Szijjártó a pledat pentru o analiză onestă a sancțiunilor deja în vigoare, potrivit Remix News.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

9 COMENTARII

 1. Corect, bravo Ungaria! in fapt refuza sa plateasca din buzunarul ungurilor soldati “nato” la distractie si tavaleala in numele unui “razboi” pentru a masca alte imbarligaturi globaliste. felicitari pentru verticalitate. Noi suntem la vale, lipsa diplomatiei si a coloanei vertebrale, lipsa PATRIOTISMULUI, DE INTARIRE A STRUCTURII ARMATEI ROMANESTI SI A SECURITATII PENTRU APARAREA POPORULUI ROMAN SI A ROMANIEI! treziti-va fratilor! ROMANIA ESTE IEXITENTA IN ACESTE NEGOCIERI. NU VEDETI CA NU SUNTEM REPREZENTATI DE NIMENI? TARA ESTE PROMISA CELUI CARE ESTE DISPUS SA CUMPERE DATORIA FACUTA DE SECURIMEA TRADATOARE, PE MODEL UCRAINA (ROTHSCHILD).

 2. Razbunarea e arma prostului apropo de ultimul meu comentariu cenzurat de opozitia cu capul spart de la R3.Vad ca si aici tot neomarxistii au usa deschisa.Nu sunteti cu nimic mai buni decat Tapalaga sau Dogioaica ,doar va considerati asa.Soarta ne e pecetluita de tradarea si obedienta care s-a varat in ADN-ul asazisor romani nu de acum ,de vreo 2000 de ani incoace.

  • R3 este opoziția controlată, ca și ND și alte organizații conduse de sereiști pentru a supraveghea “naționaliștii” ca nu cumva să se abată prea mult de la drumul bătătorit.

   • Zice cineva care nu are nici măcar minimul curaj să se semneze cu numele real. Da, R3media este controlat: de bun simț, de regulile elementare ale jurnalismului, de omenie. Dacă prin necontrolat înțelegeți toți descreierații, da, atunci suntem controlați 🙂

    • Eu sunt sub supraveghere din 2006, deci cine mă știe, mă știe 😉. În schimb tu Mihăiță ești controlat de Tel Aviv prin terți, dovedește că nu.

     • Supraveghere? Aha. Deci de-aia scrii sub pseudonim, pentru ca serviciile – care te supravegheaza – nu se prind ca esti tu. :)) Unde s-a mai pomenit ca acuzatul sa-si demonstreze nevinovatia? In bolsevism/nazism.

 3. Nu mai aruncati toata mizeria pe care o fac conducatorii alogeni ai coloniei Romania catre rusi ca sa abateti atentia.Am devenit o tara oarba si bolnava de isterie rusofoba care face sila chiar si aliatilor . Ungaria are propria politica externa independenta in folosul poporului maghiar si chiar are un ministru de externe adevarat nu ca impaiatul de la Bucuresti a carui singura ratiune de a exista este pupatul in dosul partenerilor cica strategici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate