duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEQatar interzice steagurile și manifestările LGBT la Campionatul Mondial de Fotbal 2022:...

Qatar interzice steagurile și manifestările LGBT la Campionatul Mondial de Fotbal 2022: Nu veniți să insultați o întreagă societate. Nu putem schimba legile sau religia

Autoritățile din Qatar i-au avertizat pe susținătorii ideologiei LGBT că nu vor fi permise demonstrații pe stadioanele emiratului și nici afișări ale steagului reprezentativ pentru mișcare, potrivit Ouest France.

Abdullah Al Ansari, șeful Securității pentru Cupa Mondială din 2022, a oferit detalii despre condițiile de primire pentru suporterii LGBT miercuri, 13 aprilie. După ce a asigurat ca toți suporterii vor fi în siguranță, în timpul Cupei Mondiale 2022 din Qatar din 21 noiembrie până în 18 decembrie, autoritățile țării au spus că membrii comunității LGBT ar trebui să evite să facă propagandă, pentru a evita posibile conflicte.

„Dacă un suporter flutură un steag curcubeu pe stadion și acesta i se va lua, nu va fi pentru că vrem să-l jignim, ci pentru a-l proteja. Dacă nu o facem, un alt spectator l-ar putea ataca.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dacă vrei să-ți exprimi punctul de vedere cu privire la cauza LGBT, fă-o într-o societate în care va fi acceptat. Dacă cumpărați un bilet, este pentru a participa la un meci de fotbal și nu pentru a face demonstrații. Așa că nu veniți să insultați o întreagă societate. Nu putem schimba legile sau religia pentru cele 28 de zile ale Cupei Mondiale”, a exprimat Abdullah Al Ansari.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE