O delegație a partidului AUR, condusă de vicepreședintele Marius Lulea (foto stânga), a discutat cu Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, care a transmis că atât cât va fi în funcție, se va opune vaccinării obligatorii sau forțării părinților să-și vaccineze copiii.

„Am avut astăzi o discuție constructivă cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, în cadrul căreia ne-am exprimat îngrijorarea cu privire la felul în care urmează să demareze campania de vaccinare anti-Covid la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, iar domnul ministru ne-a garantat că nu se vor face presiuni de niciun fel, nici în direcția vaccinării obligatorii, nici în cea a impunerii de restricții, așa că părinții din România pot fi liniștiți. Decizia o vor lua doar în acord cu conștiința lor”, a declarat Marius Lulea, vicepreședinte AUR, informează un comunicat al formațiunii.

În același timp, deputatul Sorin Muncaciu, de profesie medic, spune că în curând vor fi disponibile antivirale în farmacii.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Am subliniat necesitatea introducerii medicamentelor antivirale în farmacii și am primit asigurări că Favipiravir, Paxlovid și Molnupiravir vor fi disponibile, în curând, în farmaciile cu circuit închis și deschis. Totodată, Ministerul Sănătății a susținut că nu intenționează să impună restricții pentru categorii socio-profesionale țintite, astfel cum se discută în spațiul public. Nu în ultimul rând, am ridicat problema condițiilor din spitale și a nevoii de spitale noi, iar domnul ministru ne-a informat că urmează să fie inițiată o procedură pentru a identifica județele cele mai vulnerabile din acest punct de vedere”, a precizat deputatul Sorin Muncaciu, medic și membru în Comisia pentru sănătate și familie din Camera Deputaților.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului  R3media.

Alianța pentru Unirea Românilor amintește că face demersuri insistente pentru modificarea reglementărilor legale, astfel încât banii pe care îi primește din subvenția publică să fie alocați pentru construirea unui spital, reaminește sursa citată.

Un sondaj de opinie al World Vision România arăta că doar 10% dintre părinți ar fi dispuși să-și vaccineze copiii împotriva noului virus.

Zilele trecute, Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că varianta omicron „seamănă cu un fel de gripă”.

2 COMENTARII

 1. Nu-i rău dar nici nu-i ca și cum l-ar lua la bătaie dacă se dovedește c-a mințit. Politicienii nu pot fi trași la răspundere pentru ceea ce spun, de-asta vorbele lor nu valorează mai nimic.
  În fond tot de certificat depinzi ca până acum, dar pare că ne-am și obișnuit deja și vrem măcar să nu fie mai rău.

 2. Un pas inainte.

  insă problema e că monștri ăștia vor schimba ministrul sănătății dacă e nevoie.

  și certificatul e tot obligativitate indirectă.

  și nu uitati că merkel, olaf și lindner au mințit inainte de alegeri că nu vor obligativitate și după alegeri au cerut obligativitate.

  așadar războiul continuă. Scrieti mesaje și iesiti la proteste, presiune continuă pana trece valul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.