ACTUALITATEFlorida a aprobat proiectul de lege „Nu spune gay”, care prevede că...

Florida a aprobat proiectul de lege „Nu spune gay”, care prevede că școlile nu pot încuraja discuțiile despre orientarea sexuală sau identitatea de gen în clasele primare. Joe Biden denunță proiectul și spune că e „odios”

Ungaria a fost ostracizată în ultimele luni pentru noua sa lege privind protecția copilului, care interzice școlilor să îndoctrineze copiii cu ideologie LGBTQ și cu politici sexuale radicale fără acordul părinților lor. Cu toate acestea, se pare că politicienii de pe cealaltă parte a globului sunt atenți la preocupările părinților și se opun interferenței ideologiei de gen asupra copiilor.

Săptămâna aceasta, Comitetul pentru Educație al Senatului din Florida a aprobat proiectul de lege SB 1834, cunoscut sub numele de „Nu spune gay”, care prevede că școlile „nu pot încuraja discuțiile despre orientarea sexuală sau identitatea de gen în clasele primare ori într-un mod care nu este adecvat vârstei sau adecvat pentru dezvoltarea elevilor.”

Legislația propusă ar împiedica, în practică, profesorii și personalul școlii să aibă discuții cu elevii cu privire la orientarea lor sexuală sau identitatea de gen, o tendință care este din ce în ce mai comună în instituțiile de învățământ din unele state ale SUA.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Președintele Joe Biden, a cărui administrație și-a arătat sprijinul deschis pentru includerea culturii woke și LGBTQ în programele școlare, a reacționat pe contul său de socializare numind proiectul de lege „odios” și promițând „sprijinul” continuu pentru copiii trans.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Printre alți activiști de stânga, Chasten Buttigieg, soțul secretarului american de transport Pete Buttigieg, a cris pe Twitter: „Acest lucru va ucide copii. În mod intenționat, faci din statul tău un loc în care copiii LGBT vor supraviețui tot mai greu.”

Mass-media de stânga din SUA s-a raliat, de asemenea, împotriva proiectului de lege, publicând comentarii critice și prezentând ceea ce ei pretind a fi opinii ale experților. Mulți dintre ei citat un sondaj recent realizat de Trevor Project, un grup de prevenire a sinuciderii pentru tineri LGBTQ+, care a constatat că 42% dintre tinerii LGBTQ+ au luat serios în considerare tentativele de sinucidere în ultimul an și că există dovezi că educația LGBTQ scade numărul sinuciderilor în rândul tinerilor adolescenți trans.

Cu toate acestea, nici Chasten Buttigieg, nici Trevor Project nu au luat în considerare posibilele pagube pe care le-ar putea produce îndoctrinarea copiilor cu privire la identitatea lor sexuală. Trevor Project este vinovat de estomparea limitei dintre terapia de specialitate pentru copiii cu probleme de identitate de gen și reeducarea în masă a populației de vârstă școlară cu teorii de gen de extrema stângă. În plus, acest ONG este mai mult decât dispus să sacrifice bunăstarea mentală a marii majorități a studenților pentru nevoile percepute ale unei minorități, așa cum sunt definite de o industrie de gen suprapolitizată. În timp ce majoritatea acestor studenți nu au nicio îndoială cu privire la sexul lor, ei sunt forțați să-și reajusteze propria imagine de sine, morala, limbajul și comportamentul pentru a răspunde nevoilor a ceea ce este în realitate o mică minoritate.

Pentru cei care pun sub semnul întrebării folosirea restricționării subiectelor LGBTQ în sălile de clasă, exemple de efecte negative ale supunerii copiilor unor teorii atât de radicale ies la suprafață, chiar dacă majoritatea mass-media din SUA are grijă să filtreze astfel de știri.

Luna trecută, s-a raportat că o tânără din Florida a încercat de două ori să se sinucidă în școala ei. Părinții au aflat doar despre faptul că ea a fost supusă consilierii de gen, cei care au îndrumat-o adresându-i-se acesteia ca fiind băiat, la luni de zile după ce o anchetă privind autovătămarea ei a dezvăluit această informație. De asemenea, o mamă din California, Jessica Konen, a dat în judecată școala copilului ei pentru că nu a informat-o că fiica sa a fost îndrumată în secret să adopte o identitate masculină.

Unul dintre sponsorii proiectului de lege, senatorul de stat republican Dennis Baxley, explică că proiectul de lege clarifică rolul profesorilor în clasă. „Unele discuții sunt pentru a fi purtate cu părinții tăi. Și cred că atunci când începi să ai discuții de tip sexual cu copiii, intri într-o zonă foarte periculoasă. Conștientizarea ta ar trebui să apară imediat, asta nu este învățătură.”, conform Remix News.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Extraordinar de enervant!

    „Stânga” de care vorbiți este stânga Dreptei! Și o știți!

    Care era politica LGBTQ+ETC. în RSR ? În URSS ? Mai … țineți minte ?

    Ca să știți, dacă veți avea vreodată norocul să vă reîntâlniți cu …. Stânga. Veți simți diferența.

    Acum „moderați”-mă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate