ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii ( 22 - 28 august)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii ( 22 – 28 august)

Peste 140 de pompieri din întreaga țară, inclusiv 16 voluntari, s-au înscris pentru a lupta cu flăcările în Grecia, într-o misiune nouă, care a început pe 20 august. Printre ei, un campion mondial. Detalii despre acest caz, găsiți aici.

Doi frați gemeni, al căror tată a murit chiar în ziua de Crăciun, doresc să-i calce pe urme pentru a deveni preoți, precum părintele lor. Informații suplimentare, aici.

Produsele din plastic de unică folosință, precum bețișoarele pentru urechi, farfuriile și tacâmurile, paiele sau bețele pentru baloane vor dispărea din comerț. Mai multe, aflați de-aici.

Un polițist aflat în timpul liber a salvat un bărbat implicat într-un accident extrem de grav în județul Alba. Cum a reușit această faptă bună, aflați de-aici.

Părintele Dan Damaschin a dus la mare, în vacanță, 250 de copii buni la carte, dar fără posibilități materiale. Cum îl putem ajuta să mai ajute alți copii, aflați de-aici.

Compania națională „Tarom” ar putea primi un nou ajutor de stat, de aproape 8 milioane de euro. Informații suplimentare, aici.

Un polițist pe motocicletă din municipiul Pitești, care se deplasa la un eveniment, a oprit, vineri, să acorde primul ajutor unui bărbat căzut în stradă. Detalii despre acest caz, aici.

Un taur  a fost salvat de pompieri după ce a căzut într-o fosă septică și a rămas blocat. Cum s-a întâmplat totul aflați de-aici.

Un polițist a devenit eroul zilei în Suceava, după ce a salvat viața unui șofer a cărui mașină a luat foc în trafic. Detalii suplimentare, aici.

Biserica din Gherla pregătește zeci de ghiozdane cu rechizite și măști sanitare pentru copiii care nu și le permit. Pentru a-i ajuta pe preoții de-acolo să ajute alți copii, intrați aici.

Și nu uitați, dacă dați peste o știre de(spre) bine, nu uitați să ne anunțați și pe noi la adresa: contact@r3media.ro. 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...