ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii ( 22 - 28 august)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii ( 22 – 28 august)

Peste 140 de pompieri din întreaga țară, inclusiv 16 voluntari, s-au înscris pentru a lupta cu flăcările în Grecia, într-o misiune nouă, care a început pe 20 august. Printre ei, un campion mondial. Detalii despre acest caz, găsiți aici.

Doi frați gemeni, al căror tată a murit chiar în ziua de Crăciun, doresc să-i calce pe urme pentru a deveni preoți, precum părintele lor. Informații suplimentare, aici.

Produsele din plastic de unică folosință, precum bețișoarele pentru urechi, farfuriile și tacâmurile, paiele sau bețele pentru baloane vor dispărea din comerț. Mai multe, aflați de-aici.

Un polițist aflat în timpul liber a salvat un bărbat implicat într-un accident extrem de grav în județul Alba. Cum a reușit această faptă bună, aflați de-aici.

Părintele Dan Damaschin a dus la mare, în vacanță, 250 de copii buni la carte, dar fără posibilități materiale. Cum îl putem ajuta să mai ajute alți copii, aflați de-aici.

Compania națională „Tarom” ar putea primi un nou ajutor de stat, de aproape 8 milioane de euro. Informații suplimentare, aici.

Un polițist pe motocicletă din municipiul Pitești, care se deplasa la un eveniment, a oprit, vineri, să acorde primul ajutor unui bărbat căzut în stradă. Detalii despre acest caz, aici.

Un taur  a fost salvat de pompieri după ce a căzut într-o fosă septică și a rămas blocat. Cum s-a întâmplat totul aflați de-aici.

Un polițist a devenit eroul zilei în Suceava, după ce a salvat viața unui șofer a cărui mașină a luat foc în trafic. Detalii suplimentare, aici.

Biserica din Gherla pregătește zeci de ghiozdane cu rechizite și măști sanitare pentru copiii care nu și le permit. Pentru a-i ajuta pe preoții de-acolo să ajute alți copii, intrați aici.

Și nu uitați, dacă dați peste o știre de(spre) bine, nu uitați să ne anunțați și pe noi la adresa: contact@r3media.ro. 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate