ACTUALITATECopiii de liceu, scoși în stradă pentru marșul LGBT de la Iași....

Copiii de liceu, scoși în stradă pentru marșul LGBT de la Iași. Mai mulți tineri au reacționat strigând „Rușine să vă fie”, iar o femeie a dat cu agheasmă peste participanți VIDEO

Vineri, 1 octombrie, a avut loc primul marș LGBT din istoria Iașiului, majoritatea celor participanți fiind copii de liceu, relevă B1 TV.

Comunitatea LGBT+ a făcut scandal la eveniment, pentru că primarul Mihai Chirica nu a semnat aprobarea marșului. Astfel, organizatorii, Asociația Rise OUT și Asociația ACCEPT au anunțat că au depus vineri plângere penală împotriva edilului local, pentru abuz în serviciu, motivat de discriminare pe criteriul orientării sexuale.


De cealaltă parte, în stradă au ieșit câțiva tineri care au huiduit marșul și au strigat „Rușine să vă fie”. La un moment dat, o femeie a aruncat cu agheasmă în direcția manifestanților „curcubeu”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Organizatorii marşului de la Iaşi afirmă că evenimentul a fost aprobat iniţial în cadrul Comisiei de Avizare a Adunărilor Publice a primăriei Iaşi, iar în baza acestui aviz, Poliţia şi Jandarmeria Iaşi s-au întâlnit cu organizatorii şi au confirmat că vor asigura protecţia participanţilor la eveniment.

„Refuzul primarului Mihai Chirica de a semna protocolul de organizare a Iaşi Pride este ilegal. Fapta acestuia constituie un abuz în serviciu motivat de discriminare pe criteriul orientare sexuală, faptă pedepsită de articolul 297 alineatul 2 al Codului Penal. Asociaţia Rise OUT, cu sprijinul Asociatiei Accept, va depune astăzi (vineri – n.r.) o plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, au anunţat organizatorii acţiunii.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului  R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

6 COMENTARII

  1. Oare părinților aceslor elevi li s-a cerut acceptul pentru această „excursie” necreștinească, în timp de sărbătoare – Acoperămîntul Maicii Domnului?… Conducerea liceului, consiliul profesoral or fi fost de acord cu o astfel de blasfemie?…

  2. Va amintiti cind PSD a scos copii sa ofere flori lui Dancila ce scandal a fost.
    Acum nu spune nimeni nimic cel mai mult mi-a placut ce isterie sa facut cu copii scosi la parada de 1 decembrie.
    Ce fraieri in loc sa ii scota la parada LGB+ sint sigur ca erau felicitati de toti idioti utili.

  3. De unde sunt banii consumați pe combustibil la mașinile jandarilor că sa -i apere pe acești rătăciți de poponari?nu cumva din taxele pe care le plătim noi poporul român?poponarii dacă au curaj să iasă neprotejati de nimeni în stradă să vedem atunci adevărul.si elevii de liceu ce treabă au ei cu serviciul făcut poponarilor?

    • Elevii de liceu au iesit din convingere, pentru ca asa gandesc ei. Eu , daca il urmez pe Hristos, nu ies la o demonstratie impotriva firii, sodomita, ca si cum l as lua la rost pe Dumnezeu ca de ce a ras Sodoma si Gomora de pe fata pamantului. As fugi, infricosat de asa ceva. Ca sa participi trebuie sa fii ori lgtb, ori satanist ori retardat ( din pacate asta ar fii scuza) .

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...