ACTUALITATERaed Arafat a REFUZAT dialogul cu un senator pe motiv că „ne...

Raed Arafat a REFUZAT dialogul cu un senator pe motiv că „ne separă cunoștințele medicale“. Rodica Boancă (AUR): Nu, ne separă bunul simț, educația și respectul

Șeful DSU, Raed Arafat, a refuzat să poarte un dialog cu Rodica Boancă (AUR), în direct la Antena3.

Rodica Boancă l-a întrerupt pe Raed Arafat, într-o intervenție la Antena3, și i-a adresat o întrebare. Șeful DSU a răspuns imediat că nu vrea să discute cu senatoarea AUR „pe aceste teme“ pentru că știe foarte bine părerea dânsei.

Arafat i-a spus apoi Rodicăi Boancă „ne separă cunoștințele medicale“ și l-a rugat pe moderatorul emisiunii, pe Mihai Gâdea, să adreseze întrebările, menționând că nu are de gând să participe la un dialog cu Rodica Boancă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ulterior, parlamentara AUR l-a rugat pe Mihai Gâdea să-i adreseze o întrebare lui Raed Arafat „din partea ei“. „Care este metoda prin care se declară varianta Delta, din moment ce Ministerul Sănătății a răspuns: Confirmarea identificării unei variante SARS-CoV-2 precum varianta Delta se face prin secvențiere, prin metode rezervate laboratoarelor specializate?“, a întrebat Rodica Boancă.

Gâdea a adresat întrebarea: „Au existat opinii că pe testele rapide varianta Delta nu ar fi detectabilă. Se vorbește că s-ar detecta doar pe tetele PCR. Care este informația oficială?“

Raed Arafat a răspuns că: „Secvențierea se face în laboratoarele care pot să facă secvențiere. Una e secvențierea, alta e testarea antigen sau PCR. Testarea antigen sau PCR spune că persoana e pozitivă, dar nu spune cu ce variantă. Se face prin sondaj secvențierea și ne arată care e varianta. Asta se face în laboratoare și nu are treabă cu testul de pozitivare.“, scrie dcnews.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ulterior, senatoarea AUR a venit cu o reacție pe pagina personală de Facebook:

„I-am adresat aseară în emisiunea “Sinteza Zilei” două întrebări extrem de actuale și pertinente domnului Raed Arafat, Secretar de Stat în cadrul MAI și șeful DSU, la care dumnealui nu a știut să răspundă, motiv pentru care a reacționat foarte agresiv.

Domnul Arafat a spus că ne separă “cunoștințele medicale”.

Nu, domnule Arafat, ne separă bunul-simț, responsabilitatea față de români, educația și respectul!

Eu sunt Senator, adică am fost aleasă și sunt plătită de popor pentru a fi vocea lui! Dumneavoastră, sunteți numit, fără concurs, în posturi cheie și primiți bani din sudoarea celor plătiți cu 1360 pentru a le fi de folos, nu pentru a fi arogant sau pentru a impune dictatura medicală în România!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din aceste motive și nu numai, vă cer demisia pentru modul haotic și deliberat anti-românesc prin care ați impus și impuneți românilor restricții inumane și ilegale!
Cândva, am ieșit în stradă pentru a vă apăra! Ați trădat așteptările, de aceea vă cer să părăsiți funcțiile pe care nu le meritați!“, a scris aceasta pe Facebook.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Hai, sictir, nesimțitul dracului! Te separă cunoștințele medicale? Păi, hai să-ți spun eu cum e cu separarea. Tu, deocamdată, ești un străin la mine în țară și nici nu ai aceeași religie cu noi. Dacă nu ai aflat încă, poporul român este ortodox. Și pe noi, românii, ne separă religia de tine și nu primim ordine de la un musulman. Cu tot respectul pentru musulmani, ei cu religia lor, în țara lor, noi cu religia noastră, în țara noastră. Așa că tu nu ai dreptul să impui nimic în România. Foarte bine că trăiești și muncești în România, dar toate au o limită. Nu întinde coarda mai mult decît trebuie că te va plezni peste ochi la un moment dat. Tu nu faci ce vrei în țara asta, să-ți fie clar! Doamne, cît tupeu pot avea unii…Auzi la el, îl separă cunoștințele medicale… Și pe noi, în afară de religie, ne mai separă și bunul simț și toleranța mult prea mare față de nemernici, față de nenorociți, de dezaxați, de infatuați, de parveniți, de nulități, de răufăcători, de criminali, de toată adunătura de lichele care s-a aciuat pe pămîntul ăsta binecuvîntat de Dumnezeu. Dar, tot cu ajutorul lui Dumnezeu, o să scăpăm și de voi cum am scăpat de-a lungul vremii de atîția cotropitori. Cu vărsare de sînge, că altfel nu se poate. Istoria ne stă mărturie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate