ACTUALITATESondaj | 62% dintre români cred că familia naturală trebuie întărită prin...

Sondaj | 62% dintre români cred că familia naturală trebuie întărită prin lege. Majoritatea românilor e de părere că se duce o campanie de promovare a ideologiei LGBTQ

Dintr-un sondaj realizat de Avangarde reiese că mai bine de 62% din populația țării crede că rolul familiei naturale trebuie întărit prin lege, informează G4 media. Doar 14% consideră contrariul, relevă sursa citată.

De-asemenea, majoritatea românilor (57%) consideră că nu ar trebui acordate drepturi suplimentare pentru minoritatea LGBT. Doar 12% sunt de acord cu oferirea dreptului la căsătorie și adopția de copii pentru persoanele de același sex, relevă sondajul.

Deși nu este explicit menționat care sunt „drepturile suplimentare” la care se referă întrebarea, este evident că este vorba despre căsătorie și adopția de copii, acestea fiind țintele activiștilor LGBT de ani de zile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cei mai mulți români informați, 35%, consideră că se desfășoară o campanie de promovare a drepturilor LGBT.19% cred opusul, iar 46% nu știu sau nu au dorit să răspundă la întrebare.

În ceea ce privește partidele politice, românii cred că USRPLUS este formațiunea care reprezintă LGBTQ: 13% au răspuns în acest sens. 3 % cred că PNL și doar 1% PSD. 24% dintre respondenți sunt de părere că niciun partid nu susține comunitatea LGBT, 3% cred că toate iar 56% nu știu sau nu răspund.

La întrebarea care partid considerați că susține cel mai mult valorile tradiționale, 16% cred că PSD, 9% PNL, 3% AUR, 13% cred că niciunul , 2% toate iar 57% nu știu sau nu răspund.

Un alt răspuns în răspăr cu versiunea susținută de mass-media a fost oferit la întrebarea dacă se desfășoară o campanie împotriva minorității LGBTQ. Majoritatea românilor cred că NU, 31%, doar 21% cred că da, iar restul nu răspund.

Deși rămân conservatori social, românii nu-și doresc „califate teologice”, așa cum acuză deseori progresiștii. Astfel, doar 8% cred că ar trebui ca Biserica să se implice în deciziile autorităților,  în timp ce 58% cred că biserica nu ar trebui să se implice. 24% cred că depinde de subiect iar 9% nu pot aprecia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...